Verassend goed uitgaan in België

Wij Belgen houden natuurlijk ook wel van een feestje en België heeft een aantal van de leukste steden van Europa. Maar er zijn ook heel veel uitgaansgelegenheden die wat minder bekend zijn. In dit artikel bespreken we bars en clubs in België waar je verassend goed kunt uitgaan. Op deze manier kun je nu alweer lekker uitgaan, iets waar veel mensen natuurlijk al een tijd naar uitkijken.

Petrol Club Antwerpen

In het zuiden van Antwerpen ligt een van de meest gevierde clubs van deze leuke stad. Petrol club is een club met een volle agenda die regelmatig headliners trekt. Daarmee hebben we het over de internationale grote en bekende dj’s. Het feit dat die bij deze club komen draaien geeft daarom blijk aan de kwaliteit van de club. Het is een club die ook veel diversiteit heeft qua wat voor muziek er wordt gedraaid. Er worden fantastische rockconcerten gehouden maar er wordt ook Londense techno, belgische Psy-transe en Ibiza style house gedraaid.

Caf’e D’Anvers

Wanneer je de naam Café D’Anvers hoort dan denk je waarschijnlijk aan een luxe en modieus Frans café. Maar niks is minder waar in deze club in Antwerpen. Café D’Anvers is een grote naam in de house scene aangezien dit een van de eerste plekken was waar house bekend werd in Europa. Er zijn dan ook vele grote dj’s die hier gedraaid hebben. Al sinds 1989 worden er fantastische feestavonden georganiseerd in deze voormalige kerk. De feesten gaan vaak door tot 7 uur in de ochtend  en wanneer je deze club aandoet zul je zien dat het grootste gedeelte van het publiek echte liefhebbers zijn. Het interieur van de club die een combinatie is van een industriële inrichting met religieuze elementen die er nog aanwezig zijn geeft de club een bijzondere sfeer.

Spirito

We verleggen nu de aandacht van Antwerpen naar Brussel waar we de club Spirito kunnen vinden. Spirito heeft een luxe, high-end uitstraling Het leuke aan Spirito is dat het niet alleen een club is maar ook een bar, lounge en restaurant. Je zult in Spirito dus alles vinden wat je hart begeerd wanneer je een avondje uit wilt gaan, een prachtige locatie, mooie mensen, cocktails, hapjes sfeer en muziek.

Verstandig stappen

Uitgaan naar deze clubs in België is natuurlijk fantastisch maar wees wel verstandig tijdens het uitgaan. Drink niet te veel en gebruik geen drugs om langer te kunnen stappen. Dit kan leiden tot een drugsverslaving. Feesten is leuk maar het moet niet destructief gedrag worden.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Omgaan met het verlies van een dierbare

Het verliezen van een dierbare is een zwaar maar onvermijdelijk proces. Wie dit ook is, het doet altijd pijn. Dat vinden we erg vervelend...

Op zoek naar een vakantie? Ga op stedentrip

Zie jij het niet zitten om dagen lang op het strand te liggen? Dan is deze tekst zeker iets voor jou. Naast een zon,...

Een opslagruimte huren 

Op zoek naar een opslagruimte voor het opslaan van persoonlijke spullen? Dan zit je hier op het juiste adres! In Nederland zijn er verschillende...