Category: Blog

Waarom je nu echt zou moeten focussen op SEO

Is jouw bedrijf ook lastig te vinden in de Google zoekresultaten? Misschien wordt het dan eens tijd om een SEO bureau in te schakelen. Je kunt namelijk veel potentiële klanten mislopen wanneer je slecht vindbaar bent. Dat is natuurlijk niet wat je wil. Maar hoe komt het dat je onzichtbaar bent en wat kun je daaraan doen? In deze blog zal ik dat proberen uit te leggen.

Wat is SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimazation. Kort gezegd optimaliseer je dus je website voor de zoekmachines. Het is de tegenhanger van SEA (Search Engine Advertising), waarbij je betaald adverteert. Het verbeteren van de website is behoorlijk complex en er gaat veel tijd in zitten. Ook duurt het vrij lang voordat je resultaten ziet. Maar waarom is het dan toch zo belangrijk om je website wel op deze manier te optimaliseren? Als je dit niet doet, zul je (bijna) niet gevonden worden door potentiële klanten. Vooral omdat jouw concurrenten waarschijnlijk wél SEO hebben toegepast. Om toch getoond te worden zonder je website te optimaliseren, moet je er voor kiezen om betaald te adverteren. Het grote nadeel hiervan is echter dat je niets opbouwt en je gelijk weer onzichtbaar wordt op het moment dat je stopt met betalen. Daarnaast neemt Google de kwaliteit van jouw website ook mee bij het betaald adverteren. Zo kan het zomaar zijn dat jij meer biedt dan je concurrent, maar hij alsnog boven jou komt te staan. Simpelweg omdat hij een betere optimalisatie score heeft gekregen.

Wat kan een SEO bureau voor jou doen?
Een website optimaliseren doe je niet zomaar. Er is een groot aantal factoren dat meeweegt, en er is enige vorm van kennis en expertise vereist. Het is belangrijk om een goede en duidelijke strategie neer te zetten, zodat je weet waar je mee bezig bent en wat de gewenste resultaten zijn. Zoals eerder vermeld gaat er veel tijd zitten in zoekmachine optimalisatie. Het is dus niet iets wat je er even bij kunt doen. Wanneer je een SEO bureau inschakelt, weet je zeker dat je website in handen is van experts. Een nummer één positie in de zoekresultaten kan nooit gegarandeerd worden, maar je weet dan in ieder geval dat er alles aan gedaan wordt en dat je de best mogelijke posities behaalt.

Ik hoop dat ik je middels deze blog overtuigd heb van de noodzaak om je website te optimaliseren voor zoekmachines, of je daarnaast nu betaald adverteert of niet.

Verassend goed uitgaan in België

Wij Belgen houden natuurlijk ook wel van een feestje en België heeft een aantal van de leukste steden van Europa. Maar er zijn ook heel veel uitgaansgelegenheden die wat minder bekend zijn. In dit artikel bespreken we bars en clubs in België waar je verassend goed kunt uitgaan. Op deze manier kun je nu alweer lekker uitgaan, iets waar veel mensen natuurlijk al een tijd naar uitkijken.

Petrol Club Antwerpen

In het zuiden van Antwerpen ligt een van de meest gevierde clubs van deze leuke stad. Petrol club is een club met een volle agenda die regelmatig headliners trekt. Daarmee hebben we het over de internationale grote en bekende dj’s. Het feit dat die bij deze club komen draaien geeft daarom blijk aan de kwaliteit van de club. Het is een club die ook veel diversiteit heeft qua wat voor muziek er wordt gedraaid. Er worden fantastische rockconcerten gehouden maar er wordt ook Londense techno, belgische Psy-transe en Ibiza style house gedraaid.

Caf’e D’Anvers

Wanneer je de naam Café D’Anvers hoort dan denk je waarschijnlijk aan een luxe en modieus Frans café. Maar niks is minder waar in deze club in Antwerpen. Café D’Anvers is een grote naam in de house scene aangezien dit een van de eerste plekken was waar house bekend werd in Europa. Er zijn dan ook vele grote dj’s die hier gedraaid hebben. Al sinds 1989 worden er fantastische feestavonden georganiseerd in deze voormalige kerk. De feesten gaan vaak door tot 7 uur in de ochtend  en wanneer je deze club aandoet zul je zien dat het grootste gedeelte van het publiek echte liefhebbers zijn. Het interieur van de club die een combinatie is van een industriële inrichting met religieuze elementen die er nog aanwezig zijn geeft de club een bijzondere sfeer.

Spirito

We verleggen nu de aandacht van Antwerpen naar Brussel waar we de club Spirito kunnen vinden. Spirito heeft een luxe, high-end uitstraling Het leuke aan Spirito is dat het niet alleen een club is maar ook een bar, lounge en restaurant. Je zult in Spirito dus alles vinden wat je hart begeerd wanneer je een avondje uit wilt gaan, een prachtige locatie, mooie mensen, cocktails, hapjes sfeer en muziek.

Verstandig stappen

Uitgaan naar deze clubs in België is natuurlijk fantastisch maar wees wel verstandig tijdens het uitgaan. Drink niet te veel en gebruik geen drugs om langer te kunnen stappen. Dit kan leiden tot een drugsverslaving. Feesten is leuk maar het moet niet destructief gedrag worden.

De grootste verandering van de afgelopen honderd jaar

Er is de afgelopen honderd jaar enorm veel veranderd op deze aardbol. Om de grootste verandering te identificeren lijkt een ondoenbare klus. De atoombom, de auto, het internet, de mobiele telefoon of het condoom. Allemaal hebben ze onze levensstijl op zijn kop gezet. Ik zal me daarom wat nederiger opstellen en alleen het domein benoemen dat de afgelopen honderd jaar het meest is veranderd. Dit is wat mijn betreft het domein reizen.

Reizen als het ultieme avontuur

Wie terugkijkt vanuit 2020, kan in de wereld van 1920 best iets romantisch ontwaren. Het was destijds nog écht mogelijk om een avonturier te zijn. In 1920 kon je van Nederland naar Vuurland (het zuidelijkste puntje van Zuid Amerika) reizen, zonder één maal je paspoort te hoeven laten zien. Bovendien was het reizen veel ontoegankelijker dan nu. In 1953 reisde judoka Chris de Korte naar Japan om de geheimen van het Japanse judo te ontdekken. Hij reisde twee weken met de trein door Rusland en daarna mocht hij mee met een boot om over de woeste zee Japan te bereiken. Daar leerde hij technieken waar Europeanen nog nooit van hadden gehoord. Deze technieken leerde hij bij terugkomst aan zijn pupil Mark Huizinga, die in 2000 Olympisch kampioen werd.

Een geglobaliseerde wereld

Misschien zie je iets van de romantiek waar ik op doelde. Het grootste deel van de twintigste eeuw was de wereld ontzettend groot. Je moest vele ontberingen doorstaan om je geboortedorp te verlaten en als je dan ergens kwam, was alles totaal anders dan wat je gewend was. Tegenwoordig is de wereld geglobaliseerd. Binnen tien uur brengt KLM je comfortabel naar de andere kant van de aardbol. Als je aankomt, word je begroet door filialen van Mac Donalds, H&M en Heineken. Nieuwe judotechnieken leer je gewoon op Youtube. Toch moeten we waken voor te veel melancholie. De globalisering heeft de hele wereld op de eerste plaats welvaart gebracht. Er zijn minder mensen dan ooit die in armoede leven. Ook producten, halffabricaten en grondstoffen reizen namelijk van hot naar her, waardoor de productie veel goedkoper is geworden. Wie een pallet verzenden wil, wordt met een paar muisklikken en voor een verrassend lage prijs geholpen. Natuurlijk is het jammer dat je tegenwoordig tachtig keer je paspoort moet laten zien voordat je een grens over mag.

Bovendien kan een Nederlander met een paar centen nog steeds overal heen waar hij wil, terwijl een Somaliër het heel moeilijk zal krijgen om een landgrens te beslechten. Toch denk ik dat we onze zegeningen moeten tellen. Als we de globalisering in blijven zetten voor het goede, zullen ook de Somaliërs hier de vruchten van plukken.

Black Friday

Het Amerikaanse fenomeen Black Friday komt elk jaar wel weer naar voren in het nieuws. De meterslange wachtrijen die soms dagen van tevoren al starten. Slaapzakken en tenten voor de deur leggen zodat jij een van de eerste bent die de winkel mag betreden. Black Friday is in Amerika de eerste vrijdag na Thanksgiving Day. Het merendeel van de bevolking is dan vrij van werk, waardoor veel mensen gaan winkelen. Door zijn bizarre kortingen en deals brengt het hordes mensen naar de winkels. Black Friday is ontstaan door het omschrijven van de grote kerstinkopen drukte en de wegen vol met voertuigen.

Inspelen van winkeliers

Veel winkeliers gaan om middernacht al open op black Friday om zoveel mogelijk omzet te kunnen draaien. Door de openingstijden te combineren met hoge kortingen nam de klandizie enorm toe. Ook organiseren grote winkelketens speciale optochten. Dit is eigenlijk een manier om te adverteren en de start aan te kondigen van alle kerstaankopen. Niet alleen fysieke winkels doen mee aan Black Friday maar ook websites spelen hier op in.

Nadelen

Black Friday lijkt allemaal heel erg leuk maar er zit bij veel winkels een addertje onder het gras… Een televisietoestel dat normaal 800 euro kost voor amper 300 euro? Klinkt fantastisch, maar volgens onderzoek is het dat vaak niet. Consumentenorganisaties ontdekte vorig jaar dat tijdens Black Friday 60 procent van de afgeprijsde elektronica op andere momenten in het jaar evenveel of zelfs minder kost. Ook worden er steeds vaker fake websites of deals op Instagram en Facebook gezet. Je ziet bijvoorbeeld een advertentie van een Chanel tas voor maar €100. Heel aanlokkelijk natuurlijk maar de kans dat de handtas die je thuis krijgt een echte Chanel is, is wel heel klein … als je al ooit iets opgestuurd krijgt.

Black Friday in Nederland

Ook in Nederland doen we sinds een paar jaar mee aan Black Friday. Wel in de wat minder extreme vorm dan in Amerika. Als je van lidl black friday deals gebruik wilt maken zal ik aanraden om op een zo vroeg mogelijk tijdstip te gaan. En let natuurlijk ook altijd op de hierboven genoemde nadelen. Doe van tevoren onderzoek naar wat je wilt gaan kopen en kijk dan of de aanbieding ook wel echt goed is. Want tussendoor vind je echte pareltjes met een goede korting. Een Nintendo switch black friday voor je kinderen of een nieuwe HD tv voor in de woonkamer is natuurlijk altijd leuk!

Succes moet je vieren

Als ondernemer wil je graag succes behalen voor de onderneming maar ook voor je klanten. Een goede samenwerking begint met vertrouwen. Wanneer er zaken worden gedaan is dit niet altijd vlekkeloos en moet je soms eerst door het stof heen bijten om resultaten te kunnen behalen waar je trots op kan zijn. Maar wanneer je deze resultaten behaalt dan mag dat zeker gevierd worden. Door samen succes te vieren met je klanten of partners zal de samenwerking alleen nog maar beter worden. Wij vieren onze successen altijd, soms groots en soms klein. Uiteindelijk gaat het om het gebaar en de blijk van waardering. In deze blog vertel ik een aantal manieren hoe je succes kunt vieren met je klanten, partners of zelfs met je medewerkers. 

Beloon je medewerkers

Wil je succesvol zijn met je bedrijf, dan moet je ervoor zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Een manier om je medewerkers gemotiveerd te houden is door successen met hen te vieren en hen laten zien dat je blij met ze bent. Vaak krijgen medewerkers een eindejaarsbonus of een kerstattentie. Een andere optie hier op kan ook een vakantiepakket zijn. Met een vakantiepakket kun je jouw medewerkers halverwege het jaar bedanken voor hun inzet en ze met een goed gevoel op vakantie sturen. Hierdoor zullen de medewerkers gemotiveerd terugkomen van vakantie en weer met dezelfde enthousiasme aan het werk gaan als voor de vakantie. Een gezond bedrijf begint bij een gezonde bedrijfscultuur. Het is daarom ontzettend belangrijk om je medewerkers af en toe te belonen voor hun inzet. 

Samen voor succes

Klanten zijn ontzettend belangrijk. Zonder klanten kan je bedrijf niet voortbestaan. Vaak help je jouw klanten door ze een beter gevoel te geven. Of je nou een service of een product aanbiedt, de focus is altijd om de klant blij te maken. Soms wil dit niet altijd lukken door externe of interne factoren. Dit kan soms nadelig zijn voor de relatie met je klanten. Om te laten zien dat je toch om je klanten of partnerbedrijven geeft kun je altijd een presentje geven. Zo kun je bijvoorbeeld een taart halen wanneer je al een jaar samenwerkt of langer. Klanten geschenkjes zijn altijd leuk om te geven. Heb jij een ontzettend gaaf product, geef je klanten dan af en toe een weggevertje. Je zal hierdoor merken dat je klanten en partners trouw worden aan jouw onderneming en langer met je willen samenwerken. 

Groot succes vier je groots

Heb je een ontzettend goed jaar achter de rug? Dat moet je dit natuurlijk vieren met je medewerkers, partners en klanten. Geef een groote eindejaarsborrel en vier het succes van de samenwerking samen. Dit zorgt alleen niet voor verbroedering maar ook voor leuke verhalen de dagen ernaar. Hoe vier jij succes?

Het belang van kleine gebaren

Om gelukkig te zijn in ons leven proberen we allemaal zekere ambities en doeleinden te realiseren. We willen een leuke baan, genoeg geld, leuke hobby’s en natuurlijk onze gezondheid. Maar wat voor de meesten van ons misschien wel het belangrijkst is voor een gelukkig leven zijn de relaties die we hebben. We hebben het dan over onze romantische relaties natuurlijk maar ook over onze vriendschappen, familiebanden en onze relaties met collega’s en onze bazen. Wanneer er ruzies en spanningen zijn met de mensen in ons leven zal dit een grote invloed hebben op ons dagelijks welzijn. De relaties in je leven op een goede manier onderhouden is daarom een belangrijke vaardigheid. Iets wat erbij kan helpen zijn de kleine gebaren die toch veel betekenen. In dit artikel bespreken we een aantal kleine gebaren die je gemakkelijk kunt doen voor andere mensen maar zeer gewaardeerd zullen worden.

Op tijd komen

Zeker bij je werk en in andere professionele situaties zal op tijd op je werk aankomen zeer veel positieve gevolgen hebben. Het is een kleine gewoonte om netjes dagelijks vijftien minuten voor de start van de werkdag er te zijn maar het kan veel irritaties voorkomen. Alle werkgevers hebben werknemers gehad die continue vijftien tot dertig minuten te laat zijn. Dit zorgt tot veel frustraties en mensen die altijd op tijd zijn zullen dus gewaardeerd worden.

Kleine geschenken

In Nederland geven we cadeautjes bij bijzondere gelegenheden en verjaardagen. Maar in vele Aziatische culturen is het geven van kleine geschenken en cadeaus een zeer belangrijk aspect van persoonlijke relaties. En daar kunnen we best wat van leren. Het geven van kleine geschenken als bedankje bijvoorbeeld kan zeer gewaardeerd worden. Denk aan chocolade kopen voor iemand die je heeft helpen verhuizen. Ook een chocolade kerstpakket voor goede kennissen of werknemers kan ene goed idee zijn.

Sorry zeggen

Veel mensen hebben moeite met hun ongeluk toegeven. Wanneer je een conflict hebt gehad waar je weet dat je aan de verkeerde kant zat kan het heel veel waarde hebben om sorry te zeggen en toe te geven dat je fout was. Dit zal gewaardeerd worden en ook aangeven dat je je ego aan de kant kunt zetten. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om wel je eigen grenzen aan te houden. Wanneer je bij een conflict achter je eigen gelijk staat is het belangrijk dat je niet zomaar over je heen laat lopen. Het is dus belangrijk om hier achter je eigen mening te blijven staan.

Mistmachine voor beveiligingswerk

Een eigen bedrijfspand en nog geen idee over hoe deze het best te beveiligen? Inbrekers van tegenwoordig zijn slim, doordacht en hebben weinig respect voor andermans bezittingen. Heeft uw waardevolle spullen in uw pand staan? Grote kans dat inbrekers het in ieder geval een keer overwegen. Maar hoe kan je nou een bedrijfspand het beste beveiligingen tegen inbrekers? En hoe zorg je ervoor dat, mochten ze toch hebben ingebroken, ze niks waardevols meenemen? Een mistgenerator kan je daarbij helpen!

Inbrekers zijn slinks

Inbrekers van tegenwoordig zijn slim en doordacht. Als ze iets willen gaan ze er ook echt voor, hoe goed een pand ook beveiligd is. Ze zoeken de zwakke plek van de beveiliging en pakken daar door. Waarschijnlijk zijn ze overdag al een paar keer bij u langs geweest om de situatie eens van dichtbij te bekijken. Ze hebben alles doordacht, voorbereid, uitgewerkt en dan.. dan slaan ze hun slag. 7 van de 10 keer lukt het de inbrekers ook echt om binnen te dringen in het bedrijfspand als de beveiliging middelmatig is. Wat er in de daarop volgende minuten gebeurt kan cruciaal zijn..

Een mistmachine als beveiliging

De meest bekendste vorm van beveiliging zijn toch wel de alarm. We kennen het stille alarm en het gewone alarm. Bij een stil alarm krijgt alleen de politie een seintje, bij een gewoon alarm gaat er daadwerkelijk een geluid af. Dit kan in het voordeel van de inbrekers werken omdat ze vanaf dar moment weten hoeveel tijd ze nog hebben. De hulpdiensten zijn er namelijk vaak pas binnen een paar minuten, een paar kostbare minuten waarin inbrekers al een hoop kunnen aanrichten. Een stil alarm geeft geen geluid af en de inbrekers weten daardoor ook niet hoelang ze nog hebben. Echter, als ze snel en doordacht te werk gaan weten ze ook bij dit alarm een mooie buit binnen te halen.

Maar hoe komt dit nou?

De inbrekers zien wat ze kunnen stelen. Ze zien de producten, waar het staat, hoe het eruit ziet, etc. Ze zien het plaatje. Een nieuwe vorm van beveiligen is beveiligingen met een mistmachine. Een mistmachine geeft mist af op het moment dat het alarm afgaat, waardoor de inbrekers geen hand meer voor ogen zien en dus ook niks kunnen meenemen. Deze vorm van beveilig is vele malen actiever dan alle ander vormen en zorgt ervoor dat er geen kostbare bezittingen uit uw bedrijfspand worden meegenomen.

Op zoek naar een nieuwe en optimale manier van beveiligen? Dan is een mistmachine als beveiliging zeker iets om over na te denken.

Resin Art & giethars voor in huis!

Ik vind het heel erg leuk om in huis bezig te zijn met verschilllende projecten. Zo vind ik het leuk om te klussen en om dingen te maken. Een van mijn favoriete producten waar ik graag mee aan de slag ga is Resin Art. Resin Art bestaat uit verschillende benodigdheden die het mogelijk maken om op een veilige manier met Epoxy Giethars te kunnen werken. In dit blog vertel ik je er van alles over! Hopelijk word jij net zo enthousiast als ik om ook zelf eens aan de slag te gaan met dit leuke en veelzijdige product!

Wat is giethars nu eigenlijk?

Epoxyhars of giethars staat voor hars. Door dit te mengen met een aantal andere componenten ontstaat een chemische reactie. Vloeibare giethars verandert hierdoor in een vaste kunststof welke toe te passen is voor veel verschillende voorwerpen en projecten. Denk hierbij aan botenbouw, kunst, tafels, marmer, balies, vloeren en nog veel meer. Resin Art bestaat op zijn beurt dan ook weer uit giethars in combinatie met een aantal verschillende kleuren. In Europa kent nog niet iedereen deze techniek, maar in andere delen van de wereld vind je veel kunstwerken die door Resin Art zijn opgebouwd. Giethars is mooi, stevig, helder en brengt diepte aan. Daarnaast is het door verschillende kleurpigmenten mogelijk om de Resin Art volledig tot zijn recht te laten komen.

De Resin Art van Mr. Boat

Persoonlijk gebruik ik voor al mijn projecten de artikelen van Mrboat.nl. Ik heb hier nu meerdere malen artikelen gekocht en ben hier zeer tevreden over. Zo ben ik op dit moment bezig met een marmerlook kunstwerk welke ik afmaak met de Resin Art. Ik kies ervoor om bij Mr. Boat te kopen omdat zij veel producten aanbieden, een goede klantenservice hebben en de kwaliteit ontzettend goed is. Door af en toe op hun website te kijken kom ik erachter wat alle mogelijkheden van onder andere giethars zijn en ik ben hier dan ook ontzettend enthousiast over. Zo kun je je eigen juwelen verfraaien door Resin Art toe te passen. Let erop dat je hier wel een mal voor gebruikt waar de Resin Art niet op hecht. Hierdoor maak je de mooiste creaties! Succes met het selecteren van de juiste giethars. Zorg ervoor dat je je goed inleest zodat je weet hoe je met deze artikelen om dient te gaan. Vraag om je heen of bezoek gewoon eens de website van Mr. Boat. Succes en geniet van jouw gave project!