Category: Blog

Online marketing

Door de grote veranderingen van de laatste jaren is de onlinewereld een steeds grotere rol in ons leven geworden. Het is voor zzp’ers, grote bedrijven en ook kleine bedrijven belangrijk om mee te gaan met deze veranderingen. Een van de manieren om goed in te spelen op de ontwikkelingen is door gebruik te maken van online marketing. Het gebruik van online marketing kan leiden tot meer websitebezoek en dus ook eventueel meer omzet. Niet iedere ondernemer weet even goed hoe deze online marketing aangepakt moet worden. Om hierbij geholpen te worden kan er hulp in worden geschakeld van een online marketing bureau. Er werken hier diverse experts die ondernemingen van advies kunnen voorzien voor de beste marketingstrategie. 

Wat is website migratie

Een van de manieren om in te spelen op de markt is door middel van website migratie. Voor sommige zal dit wellicht een onbekend woord zijn. Maar het houdt in dat een deel van de content van denwebsite, wordt verplaatst naar een nieuwe locatie. Deze content migreert dus van plek. De structuur van de website wordt dan aangepast, hierdoor worden ook de URL’s aangepast. Wat belangrijk is bij website migratie, is dat de waarde van deze oude URL’s binnen de zoekmachines wel worden doorverwezen naar de nieuwe pagina’s. Dit is een soort verhuisbericht, het is belangrijk dat dit goed gebeurd. Dit klinkt lastig, maar soms is het echt van belang dat een website migratie gebeurd. Het is bijvoorbeeld nodig wanneer een website vernieuwd wordt en de URL’s veranderen. Hierbij is het dan belangrijk dat de oude waardes dan bewaard worden en niet verloren gaan. Ook zullen bezoekers die de oude pagina verwachten direct op de nieuwe goede pagina uitkomen. Dit zorgt ook weer voor meer kans op bezoekers. 

Hoe wordt dit aangepakt

Nu is de vraag natuurlijk hoe dit aangepakt moet worden. Om het goed te doen kan advies of hulp van een online marketingbureau dus goed van pas komen. De experts beginnen dan vaak met een kennismakingsgesprek. Hierbij wordt er afgestemd om wat voor migratie het gaat. Ook worden er afspraken over de taakverdeling gemaakt en wordt de planning opgesteld. Om te starten wordt er een nulmeting gedaan. Vervolgens wordt het migratieplan opgesteld. Dit migratieplan wordt volgens de tijdsplanning en takenverdeling goed uitgevoerd. Nadat het plan is uitgevoerd is het tijd om de nieuwe URL-structuur te testen. Als alles goed verloopt kan het migreren beginnen. Het zal nu voor bezoekers makkelijk worden om de nieuwe website te vinden en ook de oude waardes zijn dan goed overgeplaatst. Voor elke website zal het gebruik van website migratie handig kunnen zijn.  

Een online medium kan jouw vragen beantwoorden

We hebben allemaal wel vragen waar we het antwoord maar niet op kunnen vinden. Vragen die zo persoonlijk zijn dat het niet goed voelt om die te stellen aan je vrienden, vriendinnen, ouders of andere familieleden. Nee, dan liever aan iemand die je niet kent en die je, naar alle waarschijnlijkheid, ook nooit zult onmoeten. Iemand die zich, ook op afstand, helemaal kan focussen op jou. Die, ook op afstand, jouw aura kan lezen en zelfs kan voelen wat jij voelt. Klinkt dat eng? Dat kan ik me voorstellen, maar een online medium zal zich nooit zomaar op jou focussen. Ook het lezen van jouw gedachten is geen kunstje dat het online medium beheerst. Pas wanneer jij een vraag stelt op het spirituele platform en je contact hebt met een online medium zal de reading beginnen.

Een online medium kan vragen beantwoorden

Maar geen exacte data of tijden noemen. Dus op de vraag of je een carrièreswitch zult maken zul je misschien het antwoord "ja" krijgen, maar je krijgt niet te horen wanneer dat dan precies zal zijn. Zo kun je ook niet alvast beginnen met het plannen van je huwelijk als het online medium heeft gezegd dat je de liefde van je leven nog tegen het lijf zult lopen.

Geesten of fantasie?

Veel kinderen hebben een denkbeeldig vriendje. Een vriendje dat altijd mee aan tafel gaat, dat gezellig mee gaat op vakantie en dat onder het bed slaapt. Maar gaat het hier echt om een denkbeeldig vriendje of is het toch de geest van een overledene? Het kan zomaar zijn dat je kind een naam noemt of verwijst naar een gebeurtenis uit het verleden waar hij geen weet van kan hebben en dat jij je daar ongemakkelijk bij voelt. Doe je het denkbeeldige vriendje dan toch af als fantasie? Een online medium kan je al snel uitsluitsel geven over wat echt is en wat fantasie.

Maak online contact via de chat

Een huisbezoekje van een medium zit er nu even niet in. We zijn allemaal gebonden aan de geldende coronamaatregelen zoals die zijn opgelegd door de Overheid en het RIVM. Maar wat nu als je dringend verlegen zit om spirituele hulp? Dan kun je gelukkig, net als voor je boodschappen, gewoon online terecht. Je gaat naar de site en spreekt/chat met het online medium dat jou het meest aanspreekt. Al in een paar minuten kun je een heel goed en fijn contact hebben waar je de komende jaren nog profijt van hebt.

De ultieme tuin

Je tuin is een belangrijk deel van je leven. Ook als je geen groene vingers hebt en niet perse geniet van tuinieren, een tuintje of balkon hebben waar je even rustig kan zitten en toch buiten kan zijn, zonder ergens naartoe te gaan (zeker in deze tijden) is ontzettend fijn. Maar, hoe zorg je nou dat je tuin ook echt een fijne plek is om te zitten? Hoe richt je een tuin goed in?

Je denkt misschien; een mooie tuinset, een paar gave stoelen en een heater en klaar. En ja, dat zijn de essentiele componenten van een goede tuin, maar net zoals met een huis gaat het hier ook om de details. Het is bijvoorbeeld leuk om een thema te kiezen voor je tuin, en hem volgens dat thema in te richten. Hieronder bespreken we een aantal mogelijk thema’s. Laten we eens kijken!

De romantische tuin

Deze klassieke vorm van tuindecoratie draait om strakke lijnen, symmetrie en een duidelijk middelpunt. Grote, recht gesnoeide hagen zijn veelvoorkomend in romantische tuinen. Ook grote bomen en bloemstruiken, vooral met zachte kleuren, zijn een echte aanrader (lavendel, en/of rozen!). Doordat de tuin meestal symmetrisch wordt opgebouwd, is er een duidelijk middelpunt. Als hier plek voor is, zet dan hier je terras neer. Zo wordt je tuin een oase van rust, met jouw en je terras als middelpunt, omgeven door mooie bloemen en struiken. Ook houden romantische tuinen erg van antieke accessoires. Denk aan stenen beelden, mooie vazen en eventueel een fonteintje.

De moderne tuin

Een overgang van de romantische tuin, maar minstens net zo veel potentie voor schoonheid en ontspanning. Moderne tuinen zijn overzichtelijk, minimalistisch en gebruiken vaak abstracte kunstwerken in hun design. Denk bij de moderne tuin aan grote, donkere tegels, met de planten en struiken in overzichtelijk verdeelde zones en bakken. Waterornamenten doen het ook goed in een moderne tuin. Er is vaak weinig onderhoud nodig bij een moderne tuin, en een terras kan overdekt worden met een zonnescherm, bijvoorbeeld. Alles in een moderne tuin is duurzaam, onderhoudsvrij en van goede kwaliteit.

De mediterrane tuin

En dan nu de tuinstijl waar mijn moeder bij zweert. Deze tuinstijl brengt plezier terug in je tuin. Het draait in deze stijl van tuin decoreren allemaal om dynamiek, vrolijke kleuren en ronde vormen. Meerdere terrassen (een in de zon en een in de schaduw) zijn veelvoorkomend, en ook zijn er vaak vijvertjes of andere waterpartijen te vinden in de mediterrane tuin. Qua planten zijn ‘exotische’ dingen als olijfbomen en lavendel een goed idee. Ook misstaan kleurrijke potten en tegels hier niet, en is aparte verlichting zoals hangende lantaarns een extra sfeermaker.

Dit zijn slechts drie tuinthema’s. Ontdek wat bij jou wensen past en combineer naar hartenlust. Succes!

Een feestje geven in de huidige situatie

Zoals we allemaal wel doorhebben is dit jaar een heel ander jaar dan dat we waarschijnlijk hadden gehoopt. In het begin van dit jaar werd in China Covid-19 geconstateerd wat zich langzaam over heel de wereld verspreidde. Door alle maatregelen is de wereld er in een half jaar heel anders uit gaan zien. Maar toch moeten we er met zijn allen (op 1,5m afstand natuurlijk) het beste van zien te maken. Maar hoe je dat nu met feestjes geven? Misschien ben je binnenkort wel jarig of ben je voor je opleiding geslaagd en wil je dit wel vieren. Gelukkig zijn er heel wat oplossingen om alsnog iets te vieren in deze corona tijden.

Online party

Zoals veel dingen nu online gaan kan je ook online een feestje geven. Spreek met je vrienden en/of familie af om op een bepaalde tijd allemaal achter de computer te zitten. Neem allemaal wat lekkers te drinken en te eten erbij en start een online website op waarbij je met meerdere mensen tegelijk kan videobellen. Dit lijkt natuurlijk niet op een feestje zoals je die normaal zou geven maar het is in ieder geval een manier om meerdere mensen tegelijk te zien en te spreken. En dit is en blijft wel een hele veilige manier van een feestje geven.

Een feestje met afstand

Een feestje organiseren met de verschillende maatregelen zal een uitdaging worden. Als eerst is het belangrijk om een grote ruimte af te huren. En het beste is dan nog een open ruimte, als het weer dat toelaat natuurlijk. Het is ook leuk om een cocktailbar aan te schaffen. Je kan ook champagnes op Charles.nl bestellen en serveren aan je gasten. Dit scheelt weer een hoop werk voor jezelf en zo is iedereen voorzien van lekkere drankjes. Sta tafels kunnen ook niet ontbreken bij een leuk feestje maar let er nu wel goed op dat ze ver genoeg uit elkaar staan en dat er alleen mensen uit 1 huishouden aan dezelfde tafel staan. Zorg ook voor verschillende desinfectie punten. Zo kunnen de mensen tussendoor even goed ontsmetten en weer met schone handen een drankje of hapje pakken. Naast alle strenge maatregelen kan een lekker muziekje echt niet ontbreken. Zorg voor wat goede boxen en zet je favoriete Spotify playlist aan. Wat als laatst heel belangrijk is om van tevoren goed te vragen of iedereen gezond is die op je feestje aanwezig is. Klachten van verkoudheid of griep? Dan zijn ze helaas niet meer welkom.

ZZP’er worden in de bouw: tips om beginnen!

Goed gereedschap is één van de belangrijkste onderdelen als je wilt beginnen als ZZP’er in de  bouw. Daarnaast zijn er nog meer punten waarop je moet letten als je net gaat beginnen zoals het opstellen van een plan en eventuele vergunningen die nodig zijn. In deze blog behandelen we deze onderwerpen.

De juiste tools

Zoals ik in de inleiding ook al zei, is goed gereedschap erg belangrijk. Schroefbits, een Milwaukee set, noem het maar op. Wil je bijvoorbeeld vooral focussen op schilderen? Dan is een schuurmachine wellicht erg handig. Ook is een goede boormachine voor bijna elke klus aan te raden. Bij dat soort gereedschappen geldt het meestal dat goedkoop ook duurkoop is, maar praat vooral met experts en lees ook recensies vooraf voordat je een apparaat of ander gereedschap aanschaft. Het is best een investering, dus zorg dat je meteen iets aanschaft wat bij jouw behoeftes en budget past.

What's the plan?

Net zo belangrijk als goed gereedschap, is een goede voorbereiding. Of je nu een geheel nieuwe serre bouwt of een muur schildert, maak een planning en een lijst met wat je allemaal nodig gaat hebben, en denk rustig na over alles wat je zou kunnen vergeten. Maak daarnaast een planning met de werkzaamheden en de verwachte uren die je nodig hebt voor de opdracht. Op deze manier kun je de verschillende opdrachten goed inplannen. 

Even checken

Een ander belangrijk punt waar je op moet letten is of  je een vergunning nodig hebt voor wat je wilt gaan doen. Voor de meeste dingen binnenshuis is dit niet zo, maar een aanbouw of een verandering aan een tuin wordt al snel de jurisdictie van de gemeente. Vraag dit dus na en desnoods aan voordat je begint, want je wilt niet halverwege je project onaangenaam verrast worden door een ambtenaar. Ook voor het plaatsen van een bouwcontainer kan een vergunning nodig zijn in sommige gemeenten.

De voorbereiding is het halve werk. Goed gereedschap, een duidelijk plan, alle benodigdheden, en een snelle check bij de gemeente (en misschien een vergunning) zorgen ervoor dat je goed en verantwoord aan de slag kan. 

Alles voor een fijne kerst in 2020

Ondanks alles wat 2020 ons al gebracht heeft, komen de feestdagen steeds dichterbij! Natuurlijk gaat Kerst er dit jaar anders uitzien dan normaal, maar misschien hoeft het nog niet minder leuk of liefdevol te zijn. Een goed begin om dat ouderwetse kerstgevoel toch een beetje vol te houden, is mooie kerstdecoratie. En omdat we dit jaar niet met z’n allen naar de winkels kunnen, wordt het online shoppen! Niet getreurd, hieronder lees je alle tips om de mooiste decoraties te vinden.

De boom!

Kerstbomen, kerstballen en kersthuisjes online kopen klinkt misschien wat gek, maar het is zeker mogelijk en kan ook erg leuk zijn. Maar voordat we aan de details gaan denken, moeten we het eerst hebben over de dennenboom in de kamer: ga je dit jaar voor een kerstboom? Je hebt natuurlijk minder mensen over de vloer, er is waarschijnlijk geen glorieus kerstdiner, maar toch is het optuigen van die mooie, glinsterende boom voor veel mensen echt een ritueel geworden. En dan nog een vraag: ga je voor een kunstboom, of een echte? Zowel kunst als echt valt online te vinden, overigens! Een kunstboom is natuurlijk makkelijker, en betekent waarschijnlijk dat je hierna nooit meer perse een boom aan hoeft te schaffen. Een echte boom heeft dat echte gevoel en die echte kerstgeur, maar is wel meer werk. Denk goed na over wat je zelf wilt, het is allemaal goed!

De rest!

Zo, je hebt je boom. En dan nu de rest! Er zijn veel verschillende stijlen als het gaat om kerstdecoraties. Bij ons thuis gaan we meestal voor de “alles wat we nog op zolder hebben liggen”-stijl, maar veel mensen vinden een daadwerkelijk thema ook erg fijn. Een goed begin is mooie lichtjes, dan weet je ook meteen wat voor decoraties daarbij passen. Ga je voor een sneeuw thema, met een sneeuwvlok als piek en nepsneeuw op de takken? Of wil je dat je kerstboom eruit ziet als de werkplaats van de Kerstman, met peperkoekmannetjes en zuurstokken in de takken? Denk trouwens ook na over de ruimte om je kerstboom heen. Liggen daar kadootjes, wil je een miniatuurtje van een kerstverhaal, of misschien zelfs een kerstdorpje? Dat is nog een goed alternatief voor als je wel iets kerstigs wilt dit jaar, maar geen hele boom; een mooi kerstdorp. Ontzettend sfeervol, en mooi.

Ook al is kerst niet hetzelfde, de sfeer en de gedachte kan nog wel hetzelfde zijn. De mensen van wie je houdt bij elkaar, al is het maar op een scherm, en lekker eten. Fijne feestdagen!

Een goede rijinstructeur is moeilijk te vinden

In dit artikel zal ik het hebben over hoe moeilijk het tegenwoordig wel niet kan zijn om een goede rijinstructeur te vinden. Als ik uit mijn eigen ervaring put, dan zie ik dit ook zeker terug. Toen ik rijles had jaren geleden was ik wekenlang opzoek naar een goede rijinstructeur. Pas na al die weken experimenteren met instructeurs die ik minder goed vond om het zacht uit te drukken vond ik mijn instructeur die me en uiteindelijk doorheen loodsten. Dit heeft voor mij dus zoals eerder gezegd weken geduurd. In dit artikel wil ik tips geven over op welke wijze je ervoor kan zorgen dat dit minder lang duurt. Ten slotte zal ik vertellen hoe je zelf een opleiding als rijinstructeur kan volgen.

Tips om de beste te vinden

Zoals in het vorige stukje terug te lezen zal ik het in dit stukje hebben over hoe je de beste rijinstructeur kan vinden. Om te beginnen is het belangrijk om eerst na te gaan bij jezelf wat je belangrijk vindt aan een instructeur. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend maar dit is het voor veel mensen niet. Er is maar een enkeling die echt serieus over deze punten nadenkt alvorens contact op te nemen met een rijinstructeur. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat een rijinstructeur heel hoog beoordeeld is of eerder veel ervaring heeft. Misschien wil je wel alles het hoogste hebben. Dit zijn allemaal belangrijke punten die je goed kunt meten en dus overzichtelijk met elkaar kan vergelijken. Mijn advies hierin is dan ook zeker om het internet als je meest belangrijke bron te gebruiken. Op het internet kan je vrijwel alle rijinstructeurs op een rijtje zien en op deze manier gemakkelijk een keuze maken. Let er hierbij wel op dat je niet zomaar een keuze maakt. Het is belangrijk om kritisch te blijven kijken naar de opties en hierdoor de beste uit de vergelijking te nemen.

Zelf een rijinstructeur worden?

Als je nadat je rijbewijs hebt gehaald er geen genoeg van krijgen om mensen uit te leggen hoe je goed rijden kan, is het misschien een idee om zelf rijinstructeur te worden. Dit is misschien een gekke gedachte maar als je rijden erg leuk vindt kan het toch het proberen waard zijn. Ook hiervoor kun je via internet terecht. Met een paar simpele klikken kan je jezelf aanmelden hiervoor om op deze manier de opleiding te beginnen.

Wat doet een letselschade advocaat?

Iedereen met een beetje geluk zal je nooit te maken hebben met een letselschade advocaat. Waarom is dit zo? Dat zal uitgelegd worden in deze blog.

Het werk

Een letselschade advocaat helpt met het krijgen van schadevergoeding na het ontstaan van letselschade. Letsel betekent hier dat iemand gewond raakt bij een ongeval. In andere woorden helpt een letselschade advocaat iemand die gewond is geraakt om volledig gecompenseerd te worden. Een letselschade advocaat hoort zo snel mogelijk na een ongeval ingezet te worden. Op deze manier kan de advocaat tijdig advies en informatie geven aan de persoon die gewond is geraakt en kunnen de beste stappen ondernomen worden.

Wanneer een advocaat wordt ingeschakeld, zullen er eerst een paar vragen beantwoord moet worden. Hierbij gaat het om zaken zoals de omstandigheden van het ongeval, de medische behandelingen die misschien plaats hebben gevonden, het letsel dat is ontstaan na het ongeval en de situatie waarin de persoon zich op het moment verkeerd. Wanneer iemand bijvoorbeeld niet kan werken door het overgebleven letsel, hoort dit gecompenseerd te worden.

Het letsel

Letsel kan door verschillende vormen ontstaan. Veel mensen zullen denken aan verkeersongelukken, maar er zijn nog meer manieren waarop iemand letsel kan oplopen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een bedrijfsongeval, een val over een stoeptegel of oneven weg, of zelfs door een hondenbeet. Alles wat leidt tot (blijvende) pijn, littekens, zenuwletsel, gekneusd weefsel of beschadigde spieren wordt gezien als letsel en kan gecompenseerd worden. In sommige gevallen ligt het wel aan de omstandigheden. In het algemeen geldt dat als het ongeval is veroorzaakt door een ander, er kans is op schadevergoeding.

Over het algemeen zijn er twee vormen van letselschade: de materiële schade en de immateriële schade. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die iemand voelt na een ongeluk. Bij materiële schade gaat het over schade wat waardeerbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbeidsongeschikt raken, medische kosten, reparatiekosten en een vergoeding voor tijd gespendeerd in het ziekenhuis. Immateriële schade kan niet getaxeerd worden, omdat het gaat over wat iemand voelt. Om hier een bedrag aan te koppelen, wordt er gebruik gemaakt van een Smartengeld Gids.

Een voorbeeld

Nu zullen er misschien nog mensen zijn die het werk van een letselschade advocaat niet volledig snappen. Daarom zal het nog even geïllustreerd worden met een voorbeeld. Zeker in grote steden zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom kan het goed voorkomen dat iemand in een grote stad zoals Den Haag voor een stoplicht staat te wachten, waarna iemand tegen hen aanrijdt. De persoon die stond te wachten zal dan een letselschade advocaat Den Haag inzetten, nadat er naar de dokter is gegaan. Na een gesprek met de advocaat waar verschillende dingen duidelijk worden, zoals dat de persoon whiplash heeft opgelopen. De kosten van het ziekenhuis en het kostenverlies omdat de persoon even niet kan werken, wordt opgenomen in de schadevergoeding, wat wordt uitgekeerd. Zo wordt het hele ongeval gecompenseerd.

Zo bescherm jij je huis tegen inbraak

Veel mensen zijn ongerust als ze langere tijd van huis zijn. Inbrekers slaan immers vaak juist op dergelijke momenten hun slag. Ben jij bang voor inbrekers? Lees deze blog en ontdek meer over hoe jij je huis met een gerust hart achter kan laten.

Sloten

De beste manier om je huis goed te beschermen is door te investeren in goede sloten. Want er is een enorm verschil waarin verschillende type sloten je huis ook daadwerkelijk beschermen. Sommige deuren zien er stevig en kwalitatief uit, maar zijn voor een inbreker makkelijk te forceren. Inbrekers hebben namelijk vaak hele gewiekste gereedschappen bij zich waarmee zij makkelijk een slot openzagen of doorbreken. Vaak geldt hoe ouder het slot, hoe makkelijker dit te forceren is. Je hebt misschien wel eens gehoord van de pinpastruc, waarbij inbrekers met een pinpas zo je slot open slicen. Dit kun je voorkomen door te investeren in sloten die daadwerkelijk hun functie vervullen en je huis blijvend afsluiten. KFV Sloten zijn daar een voorbeeld van. Deze meerpuntssluiting valt op meerdere punten in het slot en is daarom een stuk veiliger.

Ramen

Naast deuren vormen natuurlijk ook je ramen een ingang voor inbrekers. Hoe cliché het ook klinkt, maar we raden je aan om ten alle tijden je ramen goed te sluiten. Maak voor je weggaat een rondje door je huis en controleer dit ook, je vergeet makkelijk dat ene kleine raampje in de bijkeuken of kelder. En daar hebben inbrekers vaak al genoeg aan. En net als bij sloten loont het zich om te investeren in goede ramen en kozijnen, die inbrekers minder makkelijk kunnen forceren. Er zijn allerlei sluitingsmechanismen op de markt die het inbrekers een stuk moeilijker maken om je raam open te breken. Dus doe hier je voordeel mee en ga voor kwaliteit.

Buren

Als laatste tip willen we je meegeven om je buren op de hoogte te stellen als je voor langere tijd niet thuis bent. Geef hen een sleutel en vraag ze op je huis te passen. Zo kunnen zij een oogje in het zeil houden en af en toe je huis in gaan om te kijken of alles nog in orde is. Daarnaast oogt je huis meer bewoont als er af en toe een lampje brandt of juist de gordijnen open of dicht gaan. Inbrekers houden vaak een huis een aantal dagen in de gaten voordat ze toeslaan dus als jij weet te voorkomen dat jouw huis leeg lijkt kun je misschien hier je voordeel mee doen. Onderhoud daarom goed contact met je buren en verleen hen dezelfde gunst als zij eens langer van huis zijn. Het gezegde geldt immers niet voor niets “Liever een goede buur dan een verre vriend”.

fashion baby!

Dit jaar was de Amsterdam fashion week zoals vele dingen heel anders. De grote shows konden helaas niet doorgaan wegens de corona maatregelen. Toch heb ik geprobeerd alles zo goed mogelijk te volgen en voor jullie 3 leuke nieuwe herfst en wintertrends op een rij gezet. Zelf wordt ik helemaal enthousiast van deze trends en kan ik niet wachten om deze in mijn garderobe te hebben. Wat is jullie lievelingstrend herfst 2020?

 

Trend 1 De klassieke ruit

Zelf ben ik al jaren gek op een ruit maar deze winter zien we de ruit zo klassiek als de ruit kan zijn. We zien de ruit in neutrale tonen en niet zoals we eerder zagen hoe groter, gekker hoe opvallender. Zelf noem ik dit de Sherlock Holmes ruit en laat ik nou ook een enorme Sherlock Holmes fan zijn dus je begrijpt het al ik sta wel te springen om deze ruit in mijn garderobe te hebben. Je ziet de ruit in allerlei kledingstukken terug komen je kan het niet zo gek benoemen en je hebt het in een ruitjespatroon. Zelf heb ik een leuk setje gekocht een rok en blazer met een klein ruitje en bij Van Arendonk heb ik een paar geweldige Toral enkellaarzen besteld. Ik kan niet wachten deze look te rocken!

 

Trend 2 Heel veel vesten

Ik hoor je denken dat doen we toch al ieder jaar zodra het kouder wordt trekken wij met veel plezier onze heerlijk warme vesten uit de kast. Zelf heb ik het vestje altijd iets te braaf gevonden maar dat zien we dit jaar niet hoor. Het vest wordt gecombineerd met een stoere broek denk hierbij aan donkere jeans maar waar ik helemaal blij van wordt is dat het ook veelvuldig wordt gecombineerd met een leren broek. En die combinatie vind ik eindeloos. Zelf heb ik twee prachtige leren broeken gekocht die ik combineer met grote dikke oversized vesten en die snoer ik samen met een tailleriem. Om mijn zo mijn taille iets meer aandacht te geven want die krijgen soms wat weinig aandacht in de winter maar ik ben geen fan van verstoppen dus show ze maar!

 

Trend 3 Swinging sixties

De jaren ’60 en ’70 blijven ongerekend populair en dat blijf je terug zien in de modetrends zo ook dit jaar. Vele grote designers laten hun graag inspireren door de jaren ’60 en ‘ 70 en dat vinden wij niet erg! Zelf ben ik gek op een paar goede flared jeans dus let’s go.