Tijd voor het inrichten!

Mijn vorige blogs heb ik jullie alles verteld over ons huizenjacht en kan jullie met heel veel blijdschap vertellen dat we een huis hebben gekocht. De afgelopen weken zijn we bezig geweest met alle financiële zaken op orde te krijgen en nu dat allemaal rond is kunnen we beginnen met verbouwen en inrichten. We hoeven niet veel te verbouwen maar de laminatenvloer die er ligt moet vervangen worden. We hebben ons laten informeren en inspireren op Laminaatenparket.nl en wat is er een keuzen! 

 

Kleuren en designs

De keuzen in designs van laminaat vloeren zijn eindeloos, dus laat je lekker inspireren. Ik denk dat je het zo gek niet kan bedenken en ze hebben wat jij in gedachten had. Daarom is het verstandig voor dat je laminaat gaat kopen eerst goed bedenkt wat je wil met de ruimte waar de vloer komt te liggen. Welke sfeer wil je in huis en wat vind je mooi. Mijn vriend en ik wisten eigenlijk al snel wat we wilde dat zorgde ervoor dat we snel een keuzen konden maken.

 

Standaard?

Laminaat kan je zeker niet meer standaard noemen de afgelopen jaren is er zoveel ontwikkeld dat het een geweldig product is geworden die voldoet aan vele wensen en kwaliteiten. Ook is het onderhoud en de levensduur van laminaat erg duurzaam dus dat is voor je portemonnee erg voordelig en het is tijdbesparend. Wij wilde wel iets unieks dus kozen voor XXL laminaat.

XXL laminaat

XXL laminaat zijn zijn brede planken laminaatvloer een van de nieuwste ontwikkelingen. Het is eigenlijk het grote broertje van de standaard laminaat vloer. De afmeting zijn een stuk groter waardoor je een ruimte veel groter kan laten ogen, helemaal schrikt voor de kleinere kamers die je wat groter wil laten ogen. We kozen voor deze optie omdat wij dat ruimtelijke gevoel graag willen terug laten komen in ons huis.

Met of zonder?

Als je een keuze hebt gemaakt kan je nog kiezen voor of je de vloer met of zonder v-groef? De v-groef is de gleuf die je bij sommige laminaat vloeren tussen de rijen in ziet. Het leuke is dat je hier een keuze in kan maken want het geeft de ruimte een andere touch.

Persoonlijk maken

Wij vinden dit proces ontzettend leuk omdat we ons nieuwe huisje helemaal kunnen inrichten zoals wij dat willen. Je maakt het persoonlijk en de keuzes zijn zo eindeloos waardoor dit ook mogelijk is. Kijk wel uit dat je door de bomen het bos nog kan zien want anders wordt keuzes maken wel echt lastig.

Vorig artikelWe gaan een huis kopen!
Volgend artikelfashion baby!

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Alle opties voor terrasoverkappingen op een rij

Heb jij een hele fijne tuin maar heb je te weinig plek waar je lekker in de schaduw kunt zitten? Terrasoverkappingen worden steeds populairder,...

Is jouw tuin zomerklaar?

Heb jij groene vingers? Of overleven kamerplanten het altijd maar half bij jou in huis? In je tuin gaat het vast al een stuk...

Tips bij het zoeken van de juiste sportkleding

Sporten is anno 2021 niet meer weg te denken binnen de Nederlandse maatschappij. Iedereen wilt er goed uit zien en fit blijven in het...