fashion baby!

Dit jaar was de Amsterdam fashion week zoals vele dingen heel anders. De grote shows konden helaas niet doorgaan wegens de corona maatregelen. Toch heb ik geprobeerd alles zo goed mogelijk te volgen en voor jullie 3 leuke nieuwe herfst en wintertrends op een rij gezet. Zelf wordt ik helemaal enthousiast van deze trends en kan ik niet wachten om deze in mijn garderobe te hebben. Wat is jullie lievelingstrend herfst 2020?

 

Trend 1 De klassieke ruit

Zelf ben ik al jaren gek op een ruit maar deze winter zien we de ruit zo klassiek als de ruit kan zijn. We zien de ruit in neutrale tonen en niet zoals we eerder zagen hoe groter, gekker hoe opvallender. Zelf noem ik dit de Sherlock Holmes ruit en laat ik nou ook een enorme Sherlock Holmes fan zijn dus je begrijpt het al ik sta wel te springen om deze ruit in mijn garderobe te hebben. Je ziet de ruit in allerlei kledingstukken terug komen je kan het niet zo gek benoemen en je hebt het in een ruitjespatroon. Zelf heb ik een leuk setje gekocht een rok en blazer met een klein ruitje en bij Van Arendonk heb ik een paar geweldige Toral enkellaarzen besteld. Ik kan niet wachten deze look te rocken!

 

Trend 2 Heel veel vesten

Ik hoor je denken dat doen we toch al ieder jaar zodra het kouder wordt trekken wij met veel plezier onze heerlijk warme vesten uit de kast. Zelf heb ik het vestje altijd iets te braaf gevonden maar dat zien we dit jaar niet hoor. Het vest wordt gecombineerd met een stoere broek denk hierbij aan donkere jeans maar waar ik helemaal blij van wordt is dat het ook veelvuldig wordt gecombineerd met een leren broek. En die combinatie vind ik eindeloos. Zelf heb ik twee prachtige leren broeken gekocht die ik combineer met grote dikke oversized vesten en die snoer ik samen met een tailleriem. Om mijn zo mijn taille iets meer aandacht te geven want die krijgen soms wat weinig aandacht in de winter maar ik ben geen fan van verstoppen dus show ze maar!

 

Trend 3 Swinging sixties

De jaren ’60 en ’70 blijven ongerekend populair en dat blijf je terug zien in de modetrends zo ook dit jaar. Vele grote designers laten hun graag inspireren door de jaren ’60 en ‘ 70 en dat vinden wij niet erg! Zelf ben ik gek op een paar goede flared jeans dus let’s go.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs