Mobiel gamen hoeft niet op de mobiel

Waarom zou je een Nintendo DS kopen? Het voordeel van een DS kopen is dat je onderweg beter spelletjes kan spelen. Hiervoor zijn een aantal redenen.

Betere spellen

Elke vergelijking van een spelletje onderweg spelen moet gemaakt worden tussen de uitdager en je telefoon. Waarom speel je geen spelletje op je telefoon? Omdat de spellen op een DS beter zijn. Er zijn veel Pokémon emulators, maar die zijn niet altijd stabiel. Vaak moet je dan ook onbekende software downloaden die soms schadelijke bestanden kan bevatten. Met een DS hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het is immers apart van je telefoon met goedgekeurde cartridges. Dan is het letterlijk plug en play. Daarnaast is het aanbod ook breder. Bijna alle genres kun je vinden. Verder gaan deze spellen een stuk dieper. Waar je bij andere spellen tegen zogenaamde af-aan ritme komt om niet te snel door te weinig of herhalende content te spelen vecht een DS spel elke seconde om je aandacht. Geen timers, geen inlog bonussen, geen lege “missies” om je een kant op te sturen, gewoon een echte game. Daarnaast zijn er geen microtransacties. Dat is voordelig omdat microtransacties het spelontwerp beïnvloeden. Er worden bewuste frustratie momenten ingebouwd. Denk hierbij aan extra lange timers, het spel moeilijker maken zodat ze je kunnen verleiden met een extra sterk iets, een power boost die ze je verkopen etc. Deze maken het spel objectief minder leuk omdat deze dingen bedoeld zijn om minder leuk te zijn.

Beter voor je batterij

Dit is een simpele. Wanneer je jouw DS gebruikt dan consumeer je geen stroom van je telefoon. Daarmee is je telefoon gewoon vol en hoef je niet steeds naarstig op zoek naar een oplaadpunt onderweg.

Makkelijker stoppen

Dit punt grijpt terug op af-aan ritme. Waar de nadelen van het af-gedeelte hierboven al staan moeten we ook kritisch kijken naar het aan-gedeelte. Wanneer je dan inlogt moet je ook je cyclus afmaken. Je moet de queeste van de dag doen, je moet nog een paar moves zetten, je moet nog deze kist openen of op deze event reageren. Dat is niet het geval bij de DS. Deze kan je simpelweg dicht klappen en later weer openen zonder dat je enige voortgang verliest. Dat is wel zo gemakkelijk als je bus of trein eraan komt. Doorbreek dus het ritme van ontwikkelaars die een extra slaatje uit je willen slaan, kies voor een DS als je op reis gaat.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Je tuin zomerklaar maken? Zo doe je dat

Ben je van plan om binnenkort je tuin aan te pakken? Goed idee! Je wilt namelijk in de zomer heerlijk kunnen genieten van je...

Wat moet je regelen als zzp’er?

Wanneer je  zzp’er wilt worden zijn er een aantal dingen om te regelen. Je moet je bijvoorbeeld inschrijven bij de Kamer van Koophandel, je...

Heeft een onderneming een zakelijke rekening nodig?

Voor startende ondernemers is het opbouwen van de zaak een onderneming an sich. Een van de belangrijkste pijlers van het startende onderneming is het...