Industriële salontafel kopen: waar let je op?

Ben je fan van de industrieel wonen trend? Mis je nog een mooie salontafel die helemaal past bij de andere meubels in jouw huis? In deze blog worden alle ins en outs op het gebied van salontafels op een rijtje gezet. Denk aan de materiaalkeuze voor de industriële salontafel en of je kiest voor vierkante of ronde eettafels. Zo weet je straks precies waar je op moet letten bij het investeren in een salontafel. Lees je mee?

Ga je voor een ronde of vierkante variant?

Om een industrieel interieur te creëren maak het niet uit of je nou een vierkante of ronde tafel kiest. Het hangt er een beetje vanaf welke sfeer je zelf wilt creëren. Allebei de varianten zijn tijdloos en zijn dus goed te combineren met andere meubels. Als je kiest voor een ronde salontafel zul je zien dat dit gelijk een rustig effect geeft. Ook toont het geheel wat toegankelijker. Verder is het natuurlijk prettig dat je je niet snel kunt stoten aan dit type tafel. Afhankelijk van de grootte van je huis kies je allemaal kleine tafeltjes of ga je voor een echte eyecatcher.

Materiaalkeuze van een salontafel

Je weet dat je met hout altijd goed zit bij een industrieel interieur. Hout is niet voor niets een ware klassieker die past bij iedere inrichting. Je creëert namelijk meteen een huiselijke en natuurlijke sfeer. Verder kun je hout natuurlijk heel goed combineren met andere interieur items. Wil je graag een stoffen of leren bank gaan aanschaffen? Beide keuzes zijn mogelijk wanneer je dit met hout combineert. Dan blijft de keuze voor de poten nog over. Worden het x-poten of u-poten? Die laatste variant is een open model dus daar zul je iets meer ruimte mee creëren.

Tafelblad van je nieuwe salontafel

Wist je dat je bij een salontafel ook verschillende materiaalsoorten met elkaar kunt combineren? Dit past ook geheel bij de trend van industrieel wonen. Mix en match dus met eikenhout en metalen details. Vervolgens is het ook nog mogelijk om een aantal stiksels uit te kiezen zodat jouw salontafel helemaal in de schijnwerpers staat. Met een ronde of vierkante salontafel van hout of metaal zit je dus altijd wel goed!

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Belangrijke elementen die jouw bedrijf naar een nieuw niveau zal tillen

Tegenwoordig zijn er enorm veel bedrijven te vinden op het internet. De komst van het COVID-19 pandemie heeft een boel versneld. Ook ik ben...

De vriendschap tussen mensen en planten

Lange tijd zijn mensen alleen bevriend met andere mensen. Met pijl en boog rennen we door de bossen, roeien mammoeten en dodo's uit en...

Romantische cadeaus om jullie eerste verjaardag samen te vieren

Leuke cadeautips nodig? Dit artikel heeft de leukste cadeaus verzameld om elkaar te geven als je 1 jaar samen bent! Het is altijd lastig...