Kantoorartikelen

De printer is een apparaat voor het afdrukken van gekleurde afbeeldingen en ontvangsten van online aankopen naar tekstbestanden. Ondanks de veelzijdigheid is een printer niet zonder nadelen. Eerdere versies gebruikten inkt gemaakt van plastic platen die zijn gebroken en gemalen tot een fijn poeder. Dit veroorzaakt een ongelijke verdeling van het pigment, dat kan leiden tot minder dan perfect gedrukte afbeeldingen.

Laser printen

De toner in een laserprinter wordt opgeslagen in een enkele cartridge. Toner is een op poeder gebaseerd printmedium gemaakt van gegranuleerde kunststoffen. De geladen druktrommel draagt het poeder over naar papier. Het papier wordt vervolgens verwarmd om de tonerdeeltjes te smelten, wat het mogelijk maakt om een correcte afdrukinstelling te krijgen. Lasers imprint een elektrostatische lading op de trommel. Hoewel het afdrukken van laser hoofdzakelijk is voor zwart-witafdrukken, kan het kleurenafdrukken produceren met een configuratie van vier cartridge. De toner in een laserprinter wordt verwerkt tot afbeelding omdat het door de printers haar drum gaat. Het vel krult langs de trommel en trekt de opgeladen toner uit de trommel in precieze vormen. Een hete “fuser” smelt dan het polyester en smelt het op het papier, wat resulteert in een scherpe en vlekvrije print. De toner is een mengsel van koolstofzwarte en pigmenten, die worden gebruikt om een reeks verschillende kleuren te creëren. Printer toner kan best duur zijn. Gelukkig is het mogelijk om printer toner online bij verschillende winkels die zijn gespecialiseerd in kantoorartikelen goedkoop en / of in bulk aan te schaffen.

Kantoorartikelen

Vaak gaan deze winkels hand in hand met kantoren die veel printen en papierwerk nog belangrijk is. Plakstickers, gekleurd papier en andere onderdelen in deze categorie worden veel gekocht. Herma etiketten vallen ook onder veelvuldig gekocht producten. Toner wordt geladen in een printer op een metalen cilinder. De toner wordt op het papier aangebracht door een primaire laadrol bij grote printers. De laser werkt vervolgens op de cilinder om een afbeelding naar het papier over te dragen. Het impregneert ook het stof op het vel met toner. Het resultaat is een perfect afgedrukt vel. De toner is niet ingesteld totdat deze het papier bereikt. Het wordt vervolgens door een magnetische roller naar het papier overgebracht. Uiteindelijk is de toner een veel betere aankoop dan inkt. Het drukt meer pagina's af, met dezelfde prijs per pagina. Eerder gebruikten tonercartridges ijzeroxide en carbonzwart, die beelden verduisterd en een slechte kleurkwaliteit produceerden. Toner bevat deze chemicaliën niet, daarom is het een goede optie voor mensen met een laserprinter.

 

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs