Buitenleven: het kan bijna weer!

De lente klopt alweer voorzichtig aan de deur. Na weken vol storm en regen worden nu de dagen steeds zonniger en langzaam ook steeds warmer. Dat betekent dat het bij veel mensen begint te kriebelen. Het seizoen van buitenleven komt er aan. We werpen een blik op de tuin en zien dat deze wel een opknapbeurt kan gebruiken. De tegels slaan wat groen uit, onkruid tiert welig in de bloembedden en de schutting heeft een wat onbestemde kleur gekregen. Kortom, de tuin heeft nog echt een winteruitstraling. Daarnaast herinner je je voornemen van het najaar: het wordt ook tijd voor een nieuwe tuinset want die ouderwetse en oncomfortabele stoeltjes die er nu nog staan kunnen echt niet. Je wil avonden lang lekker loungen in de tuin met een goed glas wijn en wat hapjes. Daarvoor heb je echt een nieuwe tuinset nodig.

Op naar het tuincentrum

Gelukkig weet je inmiddels waar je moet zijn voor het opknappen van je tuin namelijk in tuicentrum De Boet in Hoogwoud. Dit tuincentrum staat in de zeer ruime omgeving bekend om zijn kwaliteit en variëteit. Hier vindt je alles wat je nodig hebt voor je tuin en nog veel meer. Je kunt je haast niet voorstellen dat dit enorme tuincentrum in 1972 begon in een klein schuurtje, een boet. Boet is het West-Friese woord voor schuur dus toepasselijker kon het al niet. Hier verkochten hoveniers Jan en Anneke Beers hun zelfgekweekte planten en bomen. Al snel bleek het schuurtje te klein en nieuwbouw volgde. Jaren van uitbreiding en succes leidden uiteindelijk tot het huidige gebouw waar het heerlijk en sfeervol winkelen is. En als je even niet meer verder kunt dan kun je bijkomen in het tuin café waar de koffie voor je klaar staat. Geen wonder dus dat veel mensen naar De Boet trekken voor hun nieuwe tuinspullen.

Tuinset en kunstplanten

Bij De Boet kun je dus terecht voor de mooiste tuinsets. Loungebanken of stoelen, maar ook tuintafels met bijbehorende stoelen om lekker te dineren in de tuin. Maar ook voor klanten zonder groene vingers heeft De Boet mogelijkheden. Ze verkopen een prachtig assortiment aan kunstplanten. Mensen van mijn generatie hebben daar misschien nog geen goede herinnering aan, vroeger zag je echt dat de planten nep waren, maar dat is allang niet meer zo. Kunstplanten zijn tegenwoordig prachtig en geven een mooie groene sfeer in huis zonder dat je er omkijken naar hebt. Dus heb je de zomer in je bol? Ga eens kijken in De Boet!

 

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs