Helemaal niet technisch

Ik heb sinds gister een nieuwe tv. Ik weet helemaal niks van die technologie. Ik wil gewoon lekker op de bank liggen met een lekker dekentje en een glas wijn voor de TV. Soms snoose ik weg met het geluid van de TV op de achtergrond. Ik word dan wat later wakker en ga ik verplaatsen naar mijn bed. Maar nu ik een nieuwe heb weet ik niet hoe ik dat moet aansluiten. Ik weet niet eens welke kabel waar hoort.

Redder in nood

Voor deze klusjes heb ik dan ook een hele handige vriendin nodig. Zij weet alles van deze technische snufjes. Ze heeft mijn computer aangesloten en de huistelefoon. Ook heeft ze mijn ipads goed ingesteld en mij geholpen met mijn laptop. Nu moet dus alleen nog mijn TV worden aangesloten. Daarom komt ze binnenkort even langs en gaan we samen wat eten en daarna een drankje doen.

Gezellige avond

Ze kwam langs en zijn samen wat te eten gaan koken. We dacht aan lekkere groente met zalm. Dat moest allebei in de oven dus we hadden wat tijd om bij te kletsen. Zij vertelde hoe het nu op haar wek ging en wat voor een lieve vriend ze heeft. Ze dacht in de tussen tijd om even mijn TV aan te sluiten. Hiervoor had ik een HDMI kabel voor nodig. Gelukkig had ik die gekocht op de onlinekabelshop. Ze legde me uit wat een HDMI kabel nou eigenlijk doet. Het blijkt dus dat een HDMI kabel het beeld en het geluid signaal via een kabel verzendt. Hierdoor is het beeldkwaliteit beter en het signaal heeft minder last van storingen. Blijkbaar heb je HDMI kabels in verschillende lengtes en versies. Ze sloot mijn TV aan en ik was wat informatie rijker. De volgende keer kan ik het dan hopelijk zelf.

Een lekker wijntje

Nadat de TV was aangesloten gingen we de groente en zalm eten. Die best goed was gelukt. Wij dachten namelijk dat we ‘m te lang in de oven hadden laten staan. We pakte een glas wijn en gingen op de bank zitten. Voor mijn prachtige nieuwe TV. We hebben de hele avond gekletst. We verloren de tijd en ze koos ervoor om te blijven slapen. Ik maakte het bed klaar waar ze in de avond een lekker dutje kon doen. We kozen ervoor nog een paar wijntjes te drinken aangezien ze toch niet naar huis hoeft te rijden. Na de gezellige avond brak de ochtend aan. Deze ochtend merkte we ook echt dat we iets te veel wijn hadden gedronken de avond ervoor.  

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Een LED scherm buiten: een goede investering voor evenementen

Ben je van plan om een evenement buiten te organiseren, en ben je op zoek naar een mooie toevoeging? Een LED scherm buiten kan...

Hoe zorg je er voor dat je kamer prettig is om in te slapen?

Iedereen heeft natuurlijk een slaapkamer nodig. Dit is namelijk de plek waar je slaapt. Echter is het soms lastig om te weten of je...

Grote maten dameskleding shoppen voor de Kerst

Wil jij er komende Kerst ook weer eens schitterend bij lopen? Dan is het nu het moment om eens, online, te gaan shoppen bij...