Wonen op een knusse manier met deze twee tips!

Iedereen wil wel een gezellige uitstraling van je interieur hebben, of je nu een moderne of juist landelijke stijl prefereert. Het meest ideale is een natuurlijke uitstraling waardoor beide interieurtypen goed tot hun recht komen. En niet alleen voor deze twee typen gaat dit op: ook voor alle andere die je kent.

Om dit te realiseren is echter een scherp oog voor detail nodig en gevoel voor smaak. Je weet wat je zeggen: over smaak valt niet te twisten, toch? Daarom hebben de experts van Pakwerk even goed hun neuzen gebogen over deze kwestie en hier in dit blog twee handige tips samen gebundeld waardoor jij aan de slag kunt met het updaten van jouw interieur. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

De eerste tip: schaf een kachel aan

Het type kachel dat hier wordt bedoelt hangt uiteraard af van jouw interieurstijl. Voor het gemak zullen de twee voorbeelden uit de introductie van dit blog worden gebruikt door dit hele blog heen. Neem bijvoorbeeld de landelijke interieurstijl. Wanneer je gebruik maakt van deze stijl is het vaak zo dat er al warme kleuren worden gebruikt en hier en daar wat hout wordt gebruikt in het interieur. Als je het landelijke effect wil versterken, kies dan voor een houtkachel. Het is namelijk zo dat houtkachels het ontzettend goed doen in verschillende interieurtypen, maar met name in landelijke interieurs. Probeer het eens zelf!

Maar, als je een modern interieur hebt dan kan je wellicht beter kiezen om een gaskachel te kopen. Het verschil tussen deze twee zit hem namelijk in het feit dat gaskachels niet per definitie los hoeven te staan. Gaskachels hebben een bredere variatie aan verschillende afwerk mogelijkheden, waardoor het ook interessanter is om een gaskachel in te bouwen in een muur of er een strak eiland van te maken met een echte lounge hoek eromheen. Voor welk type je ook kiest, je maakt het huis snel een knussere plek met een kachel.

Tip 2: Gebruik warme kleuren in huis

Op het moment dat jouw interieur niet de ruimte overlaat voor het toevoegen van verschillende kleuren, dan moet je dat ook vooral zo laten. Waar je echter wel naar kunt kijken is het gebruiken van één kleur, maar dan in verschillende kleurtinten. Zo kan je eindeloos variëren tussen bijvoorbeeld groen, rood of bruin en kan je toch zorgen voor meer kleur in huis. Denk bijvoorbeeld aan verschillende schakeringen bruin in een modern interieur. De muren worden wit, maar er staat een eikenhouten tafel in het midden van de kamer, er hangen taupe gekleurde gordijnen voor de hoge ramen en op de vloer bij de witte bank ligt een baksteenkleurig kleed.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Nieuwe zorgkleding nodig? Bestel het gewoon online

Het kan voorkomen dat je zorgkleding vies wordt en dat het niet meer door het wassen van de kleding schoon wordt. Het is in...

Waarom is het leasen van een auto de beste keuze?

Wanneer je een auto wilt hebben, is dit vaak prijzig. Daarom is een auto kopen voor veel mensen geen mogelijkheid meer. Mocht je toch...

Stijl je outfit af met leuke sneakers!

Als vrouw wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten van je outfit. Het dragen van een goed samengestelde outfit zorgt voor meer zekerheid in het...