Wat wordt jouw volgende kampeerbestemming?

Kamperen; voor de een dé ultieme vakantie om eens goed tot rust te komen en een met de natuur te worden, voor de ander is het afzien zonder de dagelijkse luxe. Niet iedereen is fan van kamperen, al worden de meningen over kamperen wel wat bijgesteld. Omdat vorig jaar de meeste vakantieplannen werden gewijzigd of zelfs werden afgezegd stonden de meeste campings het hele seizoen bomvol. Voor dit jaar is de voorspelling eigenlijk niet anders. Heb je nog geen plek geboekt, grote kans dat je er dan niet meer tussenkomt. Maar niet getreurd, ook buiten Nederland vind je prachtige plekken om eens de natuur op te zoeken en een weekje (of een paar weekjes) te vertoeven op een camping.

 

Frankrijk

Frankrijk is en blijft toch wel een van de meest geliefde kampeerbestemmingen van Nederlanders. Sommige mensen staan jaar in jaar uit al op Franse campings, voor anderen is dit land nog nieuw. Het landschap in Frankrijk is prachtig, het klimaat is heel aangenaam en je kunt er ook nog eens heerlijk eten. Je vindt hier een goede combinatie van ongerepte natuur en historische steden en dorpjes. Niet zo gek dus dat mensen hier graag hun vrije dagen besteden. Populaire regio’s om op een camping te vertoeven zijn Pays de la Loire, de welbekende Côte d’Azur en Bretagne.

 

Spanje

Je moet er een lange autorit voor over hebben, maar dan heb je ook wel een vakantie in het teken van costa’s zon en mediterrane sfeer. De Spaanse costa’s vormen een waar vakantieparadijs dat echt van alles te bieden heeft. Geliefde regio’s om een plekje op een camping spanje te boeken zijn Andalusië, Costa Dorada en de Costa Brava, wie kent ze niet? Wel weet je dat je, als je een vakantie voor een van deze regio’s boekt, je niet de enige gaat zijn. Massa’s mensen trekken hier namelijk naar toe voor een welverdiende vakantie. Sta je liever op een rustigere plek, ga dan naar bijvoorbeeld Las Negras, Nerja of Cadiz.

 

Duitsland

Een stuk dichter bij huis kun je een camping duitsland boeken. Duitsland is echt een land dat je blijft verrassen. Je denkt het meeste wel over het Duitse landschap te weten, tot dat je er weer een andere regio bezoekt. Onze oosterburen hebben een onwijs gevarieerd landschap met veel culturele bezienswaardigheden en daarom is het zo’n leuke vakantiebestemming. Ga bijvoorbeeld richting Berlijn, naar de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren of gewoon lekker aan de grens. Je hoeft helemaal niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Alle opties voor terrasoverkappingen op een rij

Heb jij een hele fijne tuin maar heb je te weinig plek waar je lekker in de schaduw kunt zitten? Terrasoverkappingen worden steeds populairder,...

Is jouw tuin zomerklaar?

Heb jij groene vingers? Of overleven kamerplanten het altijd maar half bij jou in huis? In je tuin gaat het vast al een stuk...

Tips bij het zoeken van de juiste sportkleding

Sporten is anno 2021 niet meer weg te denken binnen de Nederlandse maatschappij. Iedereen wilt er goed uit zien en fit blijven in het...