Wat te doen met al die foto’s op je telefoon?

We leven in een digitaal tijdperk waarin we het liefste ieder moment van iedere dag vastleggen. Neem maar eens een kijkje in het fotoalbum op je telefoon. Hoeveel foto’s staan hier wel niet in? Soms scroll je vast wel eens terug om foto’s van een bepaalde periode uit je leven nogmaals te bekijken. Maar in plaats van een ongeorganiseerde bende op je telefoon, kun je nog veel meer doen met al die kostbare herinneringen. Op die manier gaan de herinneringen niet verloren op je telefoon en kun je er écht van genieten.

Vul een collage fotolijst

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een aantal foto’s af te drukken en deze in een mooie fotolijst te doen. Deze kun je dan vervolgens op een mooi plekje in huis plaatsen, zoals bijvoorbeeld bovenop de open haard, op je favoriete bijzettafeltje of prominent op de salontafel. Maar kun je niet kiezen tussen al die leuke foto’s die je op je telefoon hebt verzameld? Dan kun je kiezen voor een prachtige fotolijst collage. Deze collage lijsten zijn speciaal bedoeld om meerdere foto’s te kunnen tonen. Hoe groot deze collage fotolijst wordt, bepaal je helemaal zelf. Zo zijn er lijsten waar je acht foto’s in kwijt kunt, maar ook lijsten waar je maar liefst vijftien foto’s mee kunt tonen!

Creëer een fotomuur

Een andere manier om je favoriete foto’s te laten zien is een fotomuur. Heb je bijvoorbeeld een kale, saaie muur in je woonkamer? Dan kun je kiezen voor een schilderij, maar wat is er nu leuker dan een verzameling van je meest kostbare herinneringen? Nu denk je misschien dat het best lastig is om een fotomuur helemaal zelf te maken. Dit is inderdaad niet eenvoudig, maar je kunt tegenwoordig kant-en-klare fotomuren kopen bij Lijstentoko!. Hiermee geef je die saaie muur in huis binnen no-time een flinke make-over. Je hoeft zelf dus niet urenlang te puzzelen met allerlei losse fotolijstjes. En dus houd je weer meer tijd over om nóg meer kostbare momenten te creëren met je dierbaren.

Of ga voor een originele klok

Wil je die leuke foto’s écht laten opvallen in huis? Dan is de fotoklok echt iets voor jou! Deze unieke eyecatcher is een ware musthave die altijd in de smaak valt. Zo is het een ontzettend origineel cadeau voor een housewarming, een trouwerij of een verjaardag. Maar ook voor het vastleggen van je favoriete momenten is een fotoklok bij uitstek geschikt. Dankzij deze unieke klok kom je nooit meer te laat en sta je bovendien iedere dag even stil bij jouw meest waardevolle momenten. Hoe ga jij jouw mooiste momenten vastleggen?

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs