Wat heb je nodig in je nieuwe huis?

Je hebt net je eerste appartement/huis gekocht/gehuurd. Hoe ga je je net gekochte of gehuurde huis inrichten? Een hele klus waar veel mensen tegenop kijken, maar ook genoeg mensen die het een hele leuke klus vinden en eigenlijk nooit klaar zijn met inrichten, kleuren paletten, thema’s en al dat soort dingen. Maar wat heb je nou sowieso nodig als je net verhuisd bent voor de eerste keer? Je hebt nog lang niet alle benodigdheden al in je bezit dus waarvoor moet je nu direct naar de winkel?

Licht en grootte

Je hebt wellicht meerdere kamers in je nieuwe woning, hoeft natuurlijk niet. Maar zodra je dat wel hebt, ga je natuurlijk voor elke andere kamer spullen moeten kopen. En als je een één of twee kamer appartement of iets dergelijks hebt, wil je het liefst de illusie creëren dat er meerdere ruimtes zijn in een grotere ruimte. Hoe kun je dat nou het leukste doen. In een kleine kamer ga je natuurlijk geen grote objecten plaatsen, dus kijk naar kleine twee persoonsbankjes en bijvoorbeeld een lekkere stoel om meerdere zitplaatsen te creëren. Dingen zoals een kleed zorgen vaak voor een kleiner ogende ruimte, je wilt een ruimte vaak niet kleiner laten ogen dan deze al is. Gebruik hiervoor lichtere tinten in de spullen die je aanschaft, daardoor zal je zien dat alles wat opener oogt en je dus optisch een grotere ruimte creëert.

Wat heb je dan nodig?

Begin met het kijken naar dingen die je sowieso nodig gaat hebben of al nodig hebt. Een bed of minstens een matras, een bank of stoel, een tafel, dingen om te koken, koelkast de basics om alvast te kunnen starten met het leven op jezelf. Daarna kun je gaan kijken naar dingen die ook nodig zijn, maar de woning ook meer aankleden, neem bijvoorbeeld een spiegel, kapstok, klok, gordijnen, dit kunnen zowel plissé gordijnen zijn als een rolgordijn als een normaal gordijn. Je kunt plisse gordijnen op maat laten maken en op verschillende manieren installeren, dit kan ook bij normale gordijnen en rolgordijnen op maat. Door deze op maat te laten maken heb je het meeste profijt van de producten door de perfecte maat.

Let op de prijs

Als je net start met het op jezelf wonen let dan op de prijzen. Je geld kun je maar één keer uitgeven, vooral als je bijvoorbeeld student bent of niet fulltime werkt. Koop dingen die je mooi vindt en probeer ze dan zo goedkoop mogelijk te vinden, koop dingen vanuit de showroom, koop dingen met korting of kortingsbonnen, kijk naar tweedehands dingen, zorg ervoor dat het nog wel leuk blijft om te doen, je moet nu namelijk wel meer betalen dan toen je nog thuis woonde.

 

 

 

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Nieuwe zorgkleding nodig? Bestel het gewoon online

Het kan voorkomen dat je zorgkleding vies wordt en dat het niet meer door het wassen van de kleding schoon wordt. Het is in...

Waarom is het leasen van een auto de beste keuze?

Wanneer je een auto wilt hebben, is dit vaak prijzig. Daarom is een auto kopen voor veel mensen geen mogelijkheid meer. Mocht je toch...

Stijl je outfit af met leuke sneakers!

Als vrouw wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten van je outfit. Het dragen van een goed samengestelde outfit zorgt voor meer zekerheid in het...