Richt je kantoor in met tapijttegels

Het kan niet zo lang meer duren voor we allemaal weer naar kantoor mogen. De ergste ellende van corona lijkt, gelukkig, achter de rug te zijn en dus gaan veel kantoren weer beetje bij beetje open. Dit kan dus zomaar de laatste periode zijn waarin je nog de ruimte hebt om iets op te knappen op kantoor. Of het nu gaat om schilderwerk, het vervangen van de lampen of het leggen van nieuwe tapijttegels, nu loopt er nog niemand in de weg en nu heb je nog de ruimte om dat te doen. Je kunt bijvoorbeeld de muren een andere kleur geven zodat die er weer fris uit zien. Je kunt nieuwe lampen ophangen om die oude tl-buizen te vervangen en je legt mooie nieuwe tapijttegels zodat er ook weer echt goed schoongemaakt kan worden. Je medewerkers zullen niet weten wat ze zien!

Tapijttegels hoeven helemaal niet duur te zijn

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een restpartij tapijttegels. Dat klinkt alsof je maar een paar dezelfde tapijttegels kunt kopen, maar de oppervlakken van zo'n restpartij kunnen aanzienlijk zijn. Het kan zomaar zijn dat je jouw hele kantoor kunt voorzien van nieuwe tapijttegels door een restpartij of zelfs een deel daarvan op te kopen. Daarbij is het ook nog mogelijk om verschillende kleuren tegels te kopen. Hierdoor kun je een patrool leggen met hier en daar een andere kleur tapijttegel, maar je kunt ook de werkplekken ermee accentueren.

Schoonmakers zijn er blij mee!

Tegels van tapijt zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken. Ook de tegels die in de kantine liggen. Gaat er een keer een kop koffie overheen? Geen nood! Je haalt heel gemakkelijk die ene tegel er even uit om deze goed af te spoelen onder de kraan. Een ander voordeel is dat deze tegels gemakkelijk te stofzuigen zijn. Je hebt met tapijttegels altijd te maken met kortpolig tapijt. Tapijt dus, waar maar weinig vuil in blijft hangen. Zit er onverhoopt veel prut of vuil in? Dan klop je de tegel gemakkelijk buiten even uit.

Tussendoor een tapijttegel vervangen?

Is een bureaustoel stuk en heeft de scherpe rand een schade veroorzaakt aan een tapijttegel? Dan kun je deze tegel heel gemakkelijk vervangen voor een nieuwe. Nu zal dat niet heel snel gebeuren, maar het is altijd verstandig om wat tegels op voorraad te hebben. Zo weet je zeker dat je dezelfde kleur tegen weer gebruikt. Ben je vergeten om tegels apart te houden? Dan leg je er een in een afwijkende kleur. Je weet wel dat de tegel altijd zal passen. De formaten zijn hetzelfde.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Het transporten van pakketten naar en terug van Spanje

Het zal voor de meeste mensen geen dagelijkse kost zijn, maar er zijn een hoop mensen die producten van Spanje of naar Spanje moeten...

4 Tips om te proberen bij last van acne

Last hebben van acne kan erg vervelend zijn. Het komt vaak naar voren tijdens de pubertijd en het is maar wat lastig om hier...

Huur een container voor jouw afval

Klussen is iets wat veel mensen graag doen. Er zijn namelijk altijd wel bepaalde dingen in het huis of in de tuin die anders...