Help! Mijn wc overstroomt, wat nu?

Je bent voor het eerst op jezelf gaan wonen en je hebt je mini-appartementje omgetoverd in een waar droompaleis. Alles is prachtig geverfd en de vloer ligt er echt strak in, als je het zelf mag zeggen. Maar dan staat ineens je hal helemaal onder water. En als het dan nog schoon water was, maar dat is het helaas niet. Dit bruinige water lijkt regelrecht uit het riool te komen. En dan valt het kwartje. Het riool is écht overstroomd. Getsie, wat moet je nu doen?

Wat is er gebeurd?

Wanneer het heel veel heeft geregend kan het wel eens voorkomen dat het riool het regenwater niet meer op tijd af kan voeren. Dan kan het dus wel eens gebeuren dat het water terugkomt uit je toilet. Dit kan natuurlijk ook gebeuren als er een afvoer verstopt is. Hetzelfde geldt voor bij de wasbakken of het bad. Nou, daar gaat je fantastische laminaatvloer. Niet verdrietig zijn, dit gaat goedkomen.

Wie kan je helpen?

Als eerst ga je zoeken op internet en kom je uit bij dit artikel. Gefeliciteerd, je hebt de oplossing gevonden! Klik direct op riool ontstoppen Apeldoorn en deze website gaat je verder helpen. Maar wees gerust, ook als je in een andere plaats woont kan je dit bedrijf inschakelen, want dit fijne bedrijf zit in heel Nederland. Handig hè!

Hoe gaat het verder?

Nadat je het ontstoppingsbedrijf hebt gebeld en de persoon aan de telefoon heeft jou gegarandeerd er zo spoedig mogelijk te zijn, ga je direct foto’s maken. Deze heb je nodig voor de verzekering. Zodra je dat hebt gedaan en je hebt er voor gezorgd dat alle schade duidelijk op de foto’s te zien is, dan bel je met je opstalverzekering. Hoogstwaarschijnlijk zullen zij een expert sturen om alles na te kijken, maar het kan ook zijn dat het telefonisch wordt afgehandeld. Dan zullen de foto’s extra belangrijk zijn. Vraag specifiek na of je al mag beginnen met het opruimen / opdrogen. Na dit telefoongesprek ga je direct opzoek naar alle bonnen die je hebt. De bonnen van de vloer, de bonnen van eventuele meubels en ook de bonnen van de verf van je muren. Kijk of er nog andere dingen zijn beschadigd. Al deze bonnen heb je nodig voor de verzekeringsmaatschappij. Houd er rekening mee dat misschien niet alles vergoed wordt, er wordt gekeken naar de dagwaarde. Maar hopelijk krijg je genoeg terug om weer een mooie vloer aan te schaffen. Of, bij een goede verzekeringsmaatschappij, wordt het leggen zelfs voor je geregeld.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs