Help je lichaam een handje

Ons lichaam wordt met de dag een stukje ouder. Vaak treedt er over de loop van de tijd slijtage op. Als deze slijtage je zintuigen betreft kan het je kwaliteit van leven belemmeren. Dat is zonde. Gelukkig is er vaak wel wat aan te doen. Bijvoorbeeld door een hulpmiddel te gebruiken als een bril of een gehoorapparaat. In deze blog vertel ik je over een bedrijf dat vooral in dat laatste voorziet: Oog voor Oren. De naam zegt het al. Lees je mee?

Oog voor oren als bedrijf

Vijf jaar geleden werd het bedrijf opgericht. Het bedrijf is opgericht op consumenten te helpen in de wereld van voorzorg die tot voor het bestaan van Oog voor Oren enorm vaag was. Er was niet genoeg keuze en ook prijzen waren vaak onduidelijk. Dat moest anders! Oog voor Oren ontwikkelde een website waarop allerlei hoortoestellen te bekijken waren. Specificaties kunnen nu eindelijk worden ingezien. In feite heb je niemand nodig om een hoorapparaat te kopen bij Oog voor Oren. De website is zo ingericht dat je alle informatie krijgt en zelf een keuze kunt maken. Maar er is wel hulp voor als je dat wilt. Daarover straks meer.

De toekomst voor gehoor

Het gehoorapparaat is allang geen enorme tuit meer die je tegen je oor aan moet houden om ook maar iets van het gesprek op te kunnen vangen. Tegenwoordig zit het gehoorapparaat in het oor en zien anderen hem meestal niet eens zitten. Dat is wat de technologische ontwikkelingen op dit gebied mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast is ook niet ieder gehoorapparaat hetzelfde. Afhankelijk van wat je behoeften zijn, is er een hoorapparaat dat bij jou past.

En de technologie blijft natuurlijk vernieuwen en nieuwe ontdekkingen worden steeds weer verwerkt in producten. Blijf dus het assortiment van Oog voor Oren in de gaten houden om te zien of er iets voor jou bij zit als je al weet waar je naar op zoek bent.

Topkwaliteit service

Een gehoorapparaat kan namelijk verschillende dingen. Zo kan deze ruis wegfilteren of is hij speciaal gemaakt voor het geluid van buiten verzachten of versterken. Bespreek dit met een audicien en vraag naar de opties. Oog voor Oren biedt zelfs een service aan waarbij de audicien aan huis komt. Ben je niet zo mobiel? Dan is dat dus geen probleem. Daarnaast kunnen de medewerkers je vragen beantwoorden en staan ze je altijd vriendelijk te woord. Ga in de winkel langs of kijk online en help je lichaam een handje!

Geef een reactie