Een auto huren zonder ergens aan vast te zitten

Vrijwel iedereen met een rijbewijs komt weleens in de situatie waarbij een auto het meest handige voertuig is. Als je een auto wilt kopen, dien je in eerste instantie een vrij hoog bedrag te betalen. Daarnaast moet je geld apart houden voor de verzekering en wegenbelasting. Een extra kostenpost waarmee je ook nog te maken krijgt zijn de onderhoudskosten. Al met al veel kosten en het is begrijpelijk dat je dit niet wilt als je maar af en toe een auto nodig hebt. Gelukkig is hier tegenwoordig een innovatieve oplossing voor.

 

Een auto huren voor een dag

Een auto huren 1 dag is tegenwoordig ook mogelijk. Zo kun je via Greenwheels eenvoudig een auto huren voor een dag. De meeste auto’s staan geparkeerd in de buurt van het station. ideaal als je bijvoorbeeld naar een afspraak wilt gaan met het openbaar vervoer en voor het laatste stuk geen vervoersmiddel hebt. Daarnaast kan een auto huren voor 1 dag ook prettig zijn als je wat leuks wilt gaan doen. 

 

Verhuizen? Leen een busje van Greenwheels

Naast dat je leen autos kunt huren bij Greenwheels is het ook mogelijk om een busje te huren. Als je spullen moet verhuizen of langs de bouwmarkt wilt is het erg handig om voldoende laadruimte te hebben. Het reserveren van een busje is erg eenvoudig. Hetgeen dat je hier wel voor nodig hebt, is een account bij Greenwheels.

 

Wat zijn de kosten van Greenwheels?

Bij Greenwheels kun je kiezen voor verschillende pakketten. Zo kun je een pakket aanschaffen waarbij je aangeeft dat je niet vaak gebruik maakt van de auto. Hierbij heb je geen vaste lasten, maar betaal je alleen 6 euro per uur en 0,34 euro per gereden kilometer. Een ander pakket waarvoor je kunt kiezen is het pakket regelmatig. Daarbij betaal je maandelijks 10 euro, 4 euro per uur en 0,29 euro per kilometer. Mocht je erg vaak gebruik willen maken van een auto van Greenwheels, dan kun je kiezen voor het pakket vaak. De maandelijkse kosten hiervan zijn 25 euro per maand. Daarnaast betaal je nog 3 euro per uur en 0,24 euro per kilometer. 

Welk pakket je het beste kunt kiezen hangt dus sterk af van de frequentie van gebruik. Als je van plan bent om elke week meerdere keren gebruik te maken van de auto, dan kun je uiteraard het beste kiezen voor het pakket vaak. Denk hier vooraf goed over na en voorkom dat je te veel geld betaalt per kilometer. 

 

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Een LED scherm buiten: een goede investering voor evenementen

Ben je van plan om een evenement buiten te organiseren, en ben je op zoek naar een mooie toevoeging? Een LED scherm buiten kan...

Hoe zorg je er voor dat je kamer prettig is om in te slapen?

Iedereen heeft natuurlijk een slaapkamer nodig. Dit is namelijk de plek waar je slaapt. Echter is het soms lastig om te weten of je...

Grote maten dameskleding shoppen voor de Kerst

Wil jij er komende Kerst ook weer eens schitterend bij lopen? Dan is het nu het moment om eens, online, te gaan shoppen bij...