De feestdagen voor alle collega’s

Feest vieren we ook op de zaak. Zeker in de feestmaand december en de komt langzaam dichterbij. De zomer hebben we nog maar net afgesloten, nog niet eens officieel, of we focussen ons al op Halloween om meteen daarna door te schieten naar kerst en daarvoor moeten natuurlijk de nodige voorbereidingen worden getroffen. In deze blog vertel ik je hoe je iets leuks organiseert voor op het kantoor. Lees je mee?

Tijd om eropuit te gaan

Volgens mij spreek ik voor menig werknemer als ik zeg dat ik altijd enorm uitkijk naar een uitje met mijn collega’s. Vaak is het een lollige activiteit waardoor je elkaar op een hele andere en vooral ook ontspannen manier leert kennen. De feestmaand is daar perfect voor. Als je als werkgever geen hele dag wilt uit trekken, kan een middag ook prima. Inventariseer wat de mensen op de vloer leuk lijkt en speel daar vervolgens op in. Zo garandeer je een succesvol teamuitje.

Iets om uit te pakken

Zeker rond de kerst vindt iedereen het toch altijd leuk om wat uit te pakken. Al van jongs af aan zijn de meeste kinderen verzot op cadeaus en dat is nu eenmaal iets wat we niet meer afleren. Daar komen de welbekende kerstpakketten weer om de hoek kijken. Goed, misschien is het leuk om dit jaar eens iets anders te doen en zo voor een beetje afwisseling te zorgen. Een flesje wijn uit de supermarkt met een doos chocola en een vreemd maaltijdpakket, dat kennen we inmiddels wel.

Voor hem en haar

Kijk daarom een beetje rond en bedenk je: wat is een leuk kerstpakket voor mannen? En wat is een leuk pakket voor vrouwen? Zit daar verschil in? En, natuurlijk, wat past bij welke persoon? Ga voor mooie cadeaus en kijk op internet rond voor tips en ideeën. Juist hierom is het handig om op tijd te beginnen want als je niet met iets saais op de proppen wilt komen, vergt dat nu eenmaal wat voorbereiding.

Wat is de meerwaarde?

En een leuk, mooi of grappig cadeau dat zal je werknemers goed bij blijven en hoeft je heus geen rib uit je lijf te kosten. Daarnaast mag je best in je werknemers investeren, ook met dit soort dingetjes. Je laat op deze manier namelijk de waardering van het bedrijf blijken door een mooi presentje mee te geven in een tijd die ervoor is om bij elkaar stil te staan en dankbaar te zijn.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Een LED scherm buiten: een goede investering voor evenementen

Ben je van plan om een evenement buiten te organiseren, en ben je op zoek naar een mooie toevoeging? Een LED scherm buiten kan...

Hoe zorg je er voor dat je kamer prettig is om in te slapen?

Iedereen heeft natuurlijk een slaapkamer nodig. Dit is namelijk de plek waar je slaapt. Echter is het soms lastig om te weten of je...

Grote maten dameskleding shoppen voor de Kerst

Wil jij er komende Kerst ook weer eens schitterend bij lopen? Dan is het nu het moment om eens, online, te gaan shoppen bij...