Stijlvol over straat

In onze huidige tijd speelt imago een grote rol. Veel mensen zijn daarom  bezig met de volgende kledinglijn, wat de ander aan heeft en hoe zij dit stijlen. Het is daarbij van belang dat je mee kan draaien met de meest recente trends en er goed uit ziet wanneer je ergens naartoe gaat.  Want als jij er goed uit ziet en je er bewust van bent, voel je je nou eenmaal ook goed. Als je benieuwd bent naar nieuwe merken en trends ben je op het juiste adres. Lees je mee?

Wat dan?

Maar wat moet je dan dragen? In een wereld waar overweldigend veel opties zijn, kan het alleen al lastig zijn om te bedenken wat voor kleding je wilt dragen. Dus is het handig om voor jezelf te bepalen wat voor stijl jij zou willen aanhouden. Denk hierbij aan streetwear, vintage kleding of juist een chique stijl met bijvoorbeeld een blazer en loafers. Zomaar een paar suggesties die je kunnen helpen bij het scheppen van een idee voor je volgende outfit.

De basis

Ik heb het stiekem al een beetje verklapt, maar de schoenen die je draagt zijn ook van belang wanneer jij je outfit voor de dag samenstelt. Je kan de schoenen beschouwen als de basis en zo omhoog werken naar andere kledingstukken. Zorg ervoor dat de kleuren die je draagt elkaar complimenteren. Denk daarbij aan ‘ton sur ton’ dat zijn lichte en donkere kleuren van één kleurenpalet of aan contrasterende kleuren voor een meer knallende ‘look’. Ook kun je verschillende patronen mengen als dat je aanspreekt en het je niet snel bont genoeg is. Een van de meest gedragen kleuren is zwart. Het past overal bij en kan ook bijna overal onder gedragen worden. Kiezen voor zwarte schoenen, een zwarte broek of een zwart shirt als basis is dus ook al een goed begin.

Maar waar dan?

In het geval je nu naar inspiratie zoekt, is het kledingmerk Airforce een echte aanrader. Zij hebben een groot assortiment aan kleding waar je heel veel verschillende stijlen mee kunt samenstellen. Op de website kan je inspiratie opdoen voor jouw volgende outfit. Ook hebben ze een webshop zodat je de artikelen direct kunt bestellen.

Wel warm blijven

Ook is het belangrijk dat je een goeie jas hebt. De jassen van Airforce zijn zowel praktisch als stijlvol.. Waar je ook voor kiest, stoer, classy, elegant of eenvoudig, met deze jassen blijf je lekker warm en zie je er buiten de deur ook goed uit. Ga je een heren of Airforce jas dames kopen, vraag je dan eerst even af of je van plan bent er regelmatig dikke truien of vesten onder te gaan dragen. Zo ja, neem dan een maatje groter dan je normale maat.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs