Stap over naar een 088 of 085 nummer

Heb je een bedrijf in Nederland en wil je graag profiteren van de vele voordelen die een 088 of 085 nummer biedt? Lees dan snel verder, want in dit blogartikel vertellen we je alles wat je moet weten over het overstappen naar een 0880 of 085 nummer. Wij zullen onder andere ingaan op de kosten, de bereikbaarheid en de mogelijkheden om je huidige telefoonnummer te behouden. Benieuwd geworden? Wij vertellen je graag meer in deze blogpost!

Wat is het verschil tussen een 088 en 085 nummer?

Ten eerste: wat is het verschil tussen 088 en 085 nummers? Beide zijn het zakelijke nummers, het grootste verschil is dat 088 nummers gereguleerd worden door de ACM en alleen in blokken aangeschaft kunnen worden. Dit zijn blokken van 100, 1000 of 10.000. Een 085 nummer kun je wel per stuk afnemen. Beide nummers kun je zowel een vast nummer koppelen als een mobiele telefoon.

Kosten van een 088 of 085 nummer

De kosten van een 088 of 085 nummer zijn afhankelijk van de provider waar je het nummer aanschaft. Je hebt tegenwoordig al een nummer voor nog 5 euro per maand. Daarnaast zijn er ook nog extra kosten voor bijvoorbeeld belminuten en sms-berichten. Deze kosten lopen uiteen van provider tot provider, dus het is verstandig om goed te vergelijken voordat je een keuze maakt. Ook zijn er administratiekosten aanwezig bij een 088 nummer omdat deze nummers gereguleerd worden, bij een 085 nummer aanvragen is dat niet het geval.

Bereikbaarheid met een 088 of 085 nummer

Een ander belangrijk aspect van een zakelijk nummer is natuurlijk de bereikbaarheid ervan. Een groot voordeel van een 088 nummer of 085 nummer is dat je naast telefonische bereikbaarheid ook bereikbaar bent voor fax- en voicemailberichten. Daarnaast bieden veel providers ook de mogelijkheid om door te schakelen naar bijvoorbeeld een mobiel nummer of je persoonlijke telefoon als je bijvoorbeeld even niet bereikbaar bent op je vaste locatie.

Huidig nummer behouden met een 088 of 085 nummer

Wanneer je besluit over te stappen naar een 088 of 085 nummer, hoef je gelukkig niet bang te zijn dat je huidige telefoonnummer verloren gaat. Veel providers bieden de mogelijkheid om het huidige telefoonnummer mee te nemen, zodat jouw klanten je makkelijk blijven bereiken op hetzelfde nummer. Let wel goed op, want soms zijn er extra kosten aan verbonden om je huidige nummer mee te nemen naar de nieuwe provider.

Zoals je hebt kunnen lezen biedt een 088 of 085 nummer veel voordelen voor jouw bedrijf, zoals betere bereikbaarheid en professionele uitstraling. Toch is het belangrijk om goed te vergelijken tussen verschillende providers en eventueel extra kosten in overweging te nemen. Wij hopen dat je met deze informatie een goede keuze kan maken voor jouw bedrijf!

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs