Op zoek naar een vakantie? Ga op stedentrip

Zie jij het niet zitten om dagen lang op het strand te liggen? Dan is deze tekst zeker iets voor jou. Naast een zon, strand en zee vakantie, heb je ook de mogelijkheid om op stedentrip te gaan. Stedentrip vakanties worden vooral aangeraden aan avontuurlijke personen. Tijdens een stedentrip maak je namelijk kennis met nieuwe activiteiten en bezienswaardigheden. Wil jij op een stedentrip gaan? Lees de tekst dan even verder!

 

Een stedentrip naar Valencia

Valencia ligt in het oosten van Spanje. Het staat bekend om een prachtige en vrolijke stad. Naast dat de mensen erg vrolijk zijn, kun je ook volop genieten van verschillende culturele gerechten. Je gaat natuurlijk niet naar Valencia voor het strand, maar voor de bezienswaardigheden. Valencia staat namelijk vol met bezienswaardigheden. Op nummer 1 staat ‘’Ciutat de les Arts i les Ciències’’. Als je het naar het Nederlands vertaald, staat er ‘’ de stad van kunst en wetenschap’’. Vroeger werd de rivier de Turia verlegd, omdat er een verwoestende stroming ontstond. Hierdoor werd er een lege ruimte van ongeveer 2 kilometer gecreëerd. Gelukkig kwam de Valenciaans architect Santiago Calatrava op een geweldig idee om deze ruimte weer op te vullen. In 1989 begon de bouw van verschillende gebouwen. Deze gebouwen kregen de naam Ciutat de les Arts i les Ciències. Bij deze gebouwen vindt je een park, een groot aquarium en nog veel meer!

 

De leukste deals voor een stedentrip naar Valencia!

Wil jij naar Valencia? Dan is het handig om op zoek te gaan naar een geschikt hotel. Vaak kun je leuke deals op het internet of bij een reisbureau vinden. Deze deals zijn vaak zeer uitgebreid. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een all inclusieve vakantie. Op het internet kun je gemakkelijk en snel via de ‘’stedentrip Valencia’’ zoektermen zoeken. 

 

Geen Valencia? Ga dan voor Dublin!

Ben je al vaak zat in Spanje geweest, waardoor je liever een ander land bezoekt? Dan kun je kijken naar Ierland. Hier ligt de beroemde stad genaamd Dublin. In Dublin kun je veel doen en daarom is het ook zeker een aanrader voor stedentrips! Stedentrip Dublin biedt je niet zomaar wat. Je kunt namelijk genieten van veel verschillende bezienswaardigheden. Zo kun je het kasteel van Dublin bezoeken. Achter dit kasteel zit veel geschiedenis die je tijdens je reis kunt leren kennen. Ook in Dublin kun je genieten van heerlijk weer op het terras!

 

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs