Een jurk van travelstof zit heerlijk!

Heb jij al plannen om later dit jaar op vakantie te gaan? Of ben je je aan het voorbereiden op een grote reis volgend jaar, als alle landen weer zonder restricties bezocht mogen worden? Dan ben je wellicht nu bezig met het uitstippelen van de route en het bespreken van overnachtingen. Als je, net als ik, houdt van een beetje avontuur, dan trek je er met je backpack op uit en zie je wel waar je terecht komt. Wat ik gemerkt heb is dat het uiteindelijke doel niet eens belangrijk is, maar de reis er naar toe wel. Er is onderweg zoveel moois te zien. Of je nu een wandelvakantie in Nederland doet of een backpackadventure in Australië, het is allemaal genieten.

Het gaat om het gewicht en het comfort

Ik ga er dus graag op uit met mijn rugtas. De ene keer wat meer back to basics dan de andere keer, maar over het algemeen is het gewoon veel wandelen en alles wat je hebt op je rug meedragen. En dan is het wel zo fijn als je niet stijl achterover slaat van het gewicht van je rugtas. Door slim in te pakken en slim in te kopen kun je jezelf veel ergernissen besparen. Kies bijvoorbeeld eens voor een jurk van travelstof.

Een jurk van travelstof zit niet alleen heerlijk

Een jurk van travelstof is ook nog eens lichtgewicht, gemakkelijk te wassen en te drogen én je hoeft 'm niet te strijken. Daarbij neemt een jurk van travelstof ook maar weinig ruimte in beslag. Zo kun je ervoor kiezen om ook nog een travelstof jurk blauw mee te nemen. Door te kiezen voor een jurk van travelstof heb je geen gedoe met broeken die knellen of juist afzakken. Ik vind, ook tijdens het wandelen een jurk van travelstof het fijnst. Mijn wandelschoenen eronder en gaan!

Wat doe je tegen schurende dijen

Ja, dat kan nog wel eens een probleem zijn. Dat je dijen langs elkaar schuren. Zeker wanneer het ook nog eens erg warm is, kan dat problemen opleveren. Door een boxershort of een korte legging onder je jurk te dragen voorkom je al veel ellende. Er zijn ook speciale middelen beschikbaar die ervoor zorgen dat je dijen elkaar niet gaan irriteren. Een beetje afwisseling tussen een broek en een jurk is natuurlijk ook altijd een optie. Ik vind het fijner om te wandelen in een jurkje, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Omgaan met het verlies van een dierbare

Het verliezen van een dierbare is een zwaar maar onvermijdelijk proces. Wie dit ook is, het doet altijd pijn. Dat vinden we erg vervelend...

Op zoek naar een vakantie? Ga op stedentrip

Zie jij het niet zitten om dagen lang op het strand te liggen? Dan is deze tekst zeker iets voor jou. Naast een zon,...

Een opslagruimte huren 

Op zoek naar een opslagruimte voor het opslaan van persoonlijke spullen? Dan zit je hier op het juiste adres! In Nederland zijn er verschillende...