Is een design radiator in je badkamer iets voor jou?

Heb je jezelf weleens de vraag gesteld of een design radiator badkamer iets voor jou is? Misschien wel, maar misschien ook niet. Want je moet natuurlijk maar net weten dat er überhaupt zoiets als een design radiator voor de badkamer bestaat. Misschien ken je alleen de wat ouderwetse radiatoren van vroeger. Apparaten die je niet snel zou typeren als positieve blikvanger in de badkamer. Het waren vaak grote witte, weinig verfijnde radiatoren. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Door een schitterende design radiator voor je badkamer aan te schaffen, wordt je badkamer direct een stuk stijlvoller.

Een design radiator in de badkamer

Je hebt ze tegenwoordig in veel kleuren, ontwerpen en formaten. Sommige zijn zwart, andere weer wit, de ene heeft plekken om je handdoeken te laten drogen, de ander moet je nog voorzien van een extra element om dit mogelijk te maken. En zo zijn er nog veel meer opties waar je uit kunt kiezen bij een design radiator voor de badkamer. Maar waar je ook voor kiest, je weet zeker dat het – zelfs op de meest barre winterdagen – aangenaam warm is in je badkamertje. Dat is toch wel lekkerder wakker worden, als je op een koude weg naar werk moet.

Een luxueus handdoekrek voor de badkamer

Het fijne van een radiator is dat je dus vaak de mogelijkheid hebt om je handdoek erover te hangen. Zo worden ze lekker snel weer droog en kan je hem prima meer dan 1x gebruiken. Maar natuurlijk wil je ook een plekje hebben voor al je droge handdoeken en als het even kan een plek die er ook nog eens een beetje stijlvol uitziet. Een luxueus handdoekrek is dan de perfecte optie. Kies voor een open exemplaar waar je eenvoudig meerdere handdoeken in opbergt. Dit zorgt voor een open uitstraling. En het is een mooi excuus om nieuwe handdoeken te kopen.

Berg je handdoeken netjes op

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je handdoeken ergens in een dichte kast te bewaren, maar zo’n open handdoekrek straalt toch meer uit. Als je daarvan houdt – en je het handdoekrek echt een onderdeel van je badkamer interieur wilt maken – dan moet je hier zeker even naar kijken. Er zijn enorm veel soorten, dus is er altijd wel eentje die in jouw badkamer past.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Omgaan met het verlies van een dierbare

Het verliezen van een dierbare is een zwaar maar onvermijdelijk proces. Wie dit ook is, het doet altijd pijn. Dat vinden we erg vervelend...

Op zoek naar een vakantie? Ga op stedentrip

Zie jij het niet zitten om dagen lang op het strand te liggen? Dan is deze tekst zeker iets voor jou. Naast een zon,...

Een opslagruimte huren 

Op zoek naar een opslagruimte voor het opslaan van persoonlijke spullen? Dan zit je hier op het juiste adres! In Nederland zijn er verschillende...