Investeren is het nieuwe normaal

Veel mensen zijn zich vandaag de dag aan het verdiepen in het investeren van hun geld. Dit doen ze bijvoorbeeld voor een spaardoel in de toekomst of alvast voor tijden waarin ze het geld goed zouden kunnen gebruiken. Wat je specifieke reden ook is, investeren kan op heel veel verschillende manieren. Zo is er altijd wel een manier te vinden die bij je past! Wil jij weten op welke manier jij zou kunnen investeren? Lees dan deze blogpost!

De populairste manieren om te investeren in 2022

Veel mensen weten tegenwoordig dat deposito sparen amper iets oplevert, vandaar dat ze zoeken naar een andere manier van investeren die bij ze past. Om te kunnen investeren, was het voorheen noodzakelijk om een hoog bedrag te kunnen inleggen. Gelukkig is dat vandaag de dag niet meer zo. Er zijn veel verschillende manieren en websites die investeren vanaf een laag bedrag gemakkelijk maken. Zo kun je ook beter spreiden en je risico’s verlagen. Het is belangrijk om alleen te investeren met geld dat je kunt missen. Ook is het slim om klein te beginnen en je eerste ervaringen op te doen door te investeren in kleinere projecten. Hier heb je tevens geen diploma of vergunning voor nodig. Maar waar investeren de meeste mensen eigenlijk in? De top vijf van de populairste investeringsmanieren van 2022 zijn:

  • Beleggen in aandelen, obligaties en fondsen
  • Investeren in vastgoed
  • Investeren in crypto
  • Investeringen in leningen P2P
  • Investeren in goud en/of zilver

Investeren voor beginners

Investeren in zilver is het meest toegankelijk van alle opties. Hier heb je immers weinig kennis van nodig en het biedt je zekerheid dat je je geld niet zomaar verliest. Ook heb je met zilverbaren iets fysieks in handen en is het een beleggingsproduct dat wereldwijd te verhandelen is. Wil jij zilverbaren kopen? Dit is al mogelijk vanaf een laag aantal gram. Dit maakt investeren in zilver ideaal voor beginnende investeerders! Let er wel op dat je investeert in erkend zilver. Dit zilver bevat een keurmerk zoals het “Good Delivery” keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor de echtheid van je product. Ook kun je voor zilver gaan met een certificaat. Wanneer je wilt investeren in zilver, is het handig om je te verdiepen in de verschillen tussen het investeren in zilverbaren en het investeren in zilveren munten. Over zilverbaren betaal je als particuliere koper vaak veel belasting, terwijl je die als zakelijke koper wél kunt terugvorderen. Lees je daarom eerst goed in. Wil jij een leuk bedrag verdienen binnen een korte tijd? Dan kun je je oude gouden of zilveren items verkopen aan een bedrijf dat aan goud inkoop doet.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs