Hoe kun je facturen automatisch laten matchen met bestellingen?

Hoe kun je facturen automatisch laten matchen met bestellingen?

Elk bedrijf moet een goed systeem van financieel beheer hebben om te slagen. Het is belangrijk om alle inkomsten en uitgaven bij te houden, zowel op korte als op lange termijn. Een bedrijf kan niet gezond zijn als er geen inzicht is in de financiële administratie. De boekhouding is misschien wel het meest uitdagende onderdeel van het financieel beheer, maar ook het belangrijkste. Als je niet weet waar het geld vandaan komt of waar het naartoe gaat, dan weet je ook niet waar het bedrijf staat. Als er iets fout gaat in de financiële administratie, kan dit grote gevolgen hebben voor het bedrijf. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is. WhiteVision helpt bedrijven om op een efficiënte en zorgvuldige manier met de financiële administratie om te gaan. 

Het bijhouden van goede boekhoudkundige gegevens is cruciaal voor het runnen van een succesvolle onderneming. De meeste ondernemingen maken gebruik van computerprogramma's om hun boekhouding bij te houden. Dit maakt het gemakkelijker om financieel inzicht te krijgen in de prestaties van de onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een matching-functie voor het koppelen van facturen aan bestellingen én ontvangst. Het zorgt ervoor dat bedrijven hun administratie op orde hebben. In deze blog bespreken we waarom een matching-functie van WhiteVision zeer aantrekkelijk kan zijn voor veel bedrijven. 

Inkomende facturen matchen met bestellingen

Wil je inkomende facturen automatisch kunnen laten matchen met bestellingen en ontvangst? Factuur matching systeem kan dan uitkomst bieden. Ingekochte artikelen worden verwerkt via een inkooporder. Het is dan zeer handig om de factuur en levering te koppelen aan bestelling en ontvangst. Wanneer het factuurtotaal afwijkt, hebben veel financiële systemen hier geen antwoord op. Er moet dan regel voor regel worden gecontroleerd waar de afwijking vandaan komt. Dit zorgt ervoor dat bedrijven veel tijd en geld verliezen. Gelukkig kan de matching-functie van WhiteVision dit probleem uit de wereld helpen. 

De WhiteVision Matching-functie is in staat om regels van inkomende facturen te controleren. Er wordt gekeken of de regels overeenkomen met de bestelling en ontvangst. Wanneer er een afwijking is, dan wordt de regel gemarkeerd. Dit unieke markeer proces verloopt volledig digitaal en automatisch. Doordat de regel gemarkeerd wordt, weet je precies waar de fout zit en kun je direct aan de slag met de oplossing.  De factuur kan worden doorgestuurd naar een inkoper of verantwoordelijke, die je vervolgens advies en informatie kan geven. Genoeg redenen om te kiezen voor de voordelen die het slimme factuur matching systeem van whitevision.nl met zich meebrengt.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs