Hier kun je met het hele gezin een uitstekende zomervakantie doorbrengen

Voor ouders met kinderen is het elk jaar weer een uitdaging een bestemming te vinden om tijdens de zomervakantie met het hele gezin te vertoeven. Lekker bijkomen van het schooljaar is natuurlijk voor de kinderen net zo belangrijk als voor jou. Het vinden van een goede balans tussen een bestemming met voldoende afleiding voor de kinderen, terwijl jij een boek leest of wat uurtjes aan de rand van het zwembad doorbrengt, kan uitstekend wanneer je kiest voor een vakantie op een familiecamping.

Heerlijk geniet van de omgeving van het Gardameer

Een zeer populaire vakantie camping onder met name Denen, Belgen en Nederlanders is camping Altomincio Family Park. Dit is een vakantie camping met 4 sterren en dus een stuk luxer dan de gemiddelde camping. Als gezin kun je er een aantal weken verblijven en zal het jou en de kinderen aan niets ontbreken. De camping ligt op ongeveer 6,5 kilometer afstand van het Gardameer, wat natuurlijk garant staat voor een heel bijzonder dagje uit. Maar ook in de omgeving van de camping is genoeg te zien, want de vakantie camping ligt midden in een natuurrijk gebied. Er zijn dan ook verschillende fietsroutes uitgestippeld die je langs de meest bijzondere en mooie plekjes in de omgeving brengt. De fietsen kun je uiteraard gewoon huren op de vakantie camping.

Wat is er allemaal te doen

Naast de gewone dingen die je kunt vinden op een camping, zoals een goede supermarkt en een zwembad, zijn er allerlei faciliteiten waarbij met name op de kleintjes is gelet. Overigens kun je in de camping supermarkt niet alleen Italiaanse producten kopen, maar ook oer-Hollandse producten worden er verkocht. Denk hierbij aan Hollandse kaas of hagelslag. Voor de allerjongsten organiseert de camping elke dag een minidisco en er is een miniclub waar allerlei andere activiteiten worden georganiseerd. Denk aan knutselen of het samen gezellig spelen van verschillende spelletjes. Maar de trots van het vakantiepark is toch wel het zwembadcomplex. Dit bestaat uit drie verschillende zwembaden, waarvan er een is gereserveerd voor de allerjongsten. Voor een bezoek aan het zwembad kun je gebruik maken van de pendelbus die gedurende de zomermaanden de hele dag door de camping heen rijdt.

De caravans staan op verschillende hoogten in het park. Daar zul je bij het boeken van je vakantie rekening mee moeten houden. De meeste voorzieningen, zoals de supermarkt en het zwembad liggen namelijk in het lager gedeelte en dus wat verder weg. Het is er wel een stuk rustiger. Houd er rekening mee dat het park autovrij is.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Omgaan met het verlies van een dierbare

Het verliezen van een dierbare is een zwaar maar onvermijdelijk proces. Wie dit ook is, het doet altijd pijn. Dat vinden we erg vervelend...

Op zoek naar een vakantie? Ga op stedentrip

Zie jij het niet zitten om dagen lang op het strand te liggen? Dan is deze tekst zeker iets voor jou. Naast een zon,...

Een opslagruimte huren 

Op zoek naar een opslagruimte voor het opslaan van persoonlijke spullen? Dan zit je hier op het juiste adres! In Nederland zijn er verschillende...