Het transporten van pakketten naar en terug van Spanje

Het zal voor de meeste mensen geen dagelijkse kost zijn, maar er zijn een hoop mensen die producten van Spanje of naar Spanje moeten versturen. Wanneer je, bijvoorbeeld als ondernemer, een hoop pakketten naar het buitenland moet sturen, is het wel zo fijn als je dit bij een vast bedrijf kunt doen. Op deze manier kun je een vertrouwensband opbouwen met dit bedrijf. Zo hoef jij je als ondernemer geen zorgen te maken over of je producten goed op locatie aankomen. Je zit namelijk niet op beschadigde producten te wachten of pakketten die met vertraging aankomen. 

Transport van en naar Spanje

Bij van Wijngen hebben ze zich gespecialiseerd in het vervoeren van producten naar het buitenland. Ze hebben zich gedurende de afgelopen jaren verdiept in transport naar Spanje en nog een aantal andere landen. Door de toename in ervaring is het mogelijk om sneller en goedkoper de producten op locatie af te leveren. Dit geeft het bedrijf een voordeel ten opzichte van andere ondernemingen. De afgelopen jaren hebben ze de hoeveelheid vrachtwagens vergroot om meer ritten te kunnen maken en je producten binnen enkele dagen te kunnen afleveren. Ook kun je producten laten afleveren die op de route van de vrachtwagens naar Spanje liggen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan landen als België en Frankrijk. 

Wat zijn de voordelen van groupage transport?

Als beginnend ondernemer zal het misschien niet nodig zijn om een hele vrachtwagen vol met producten naar het buitenland te transporteren. Daarom hebben ze bij van Wijngen een systeem genaamd groupage transport. Dit houdt in dat kleinere ladingen in een container worden geplaatst met andere kleine ladingen. Hierdoor kan er in een vrachtwagen een stuk meer pakketjes worden geplaatst. Doordat er in één vrachtwagen meer producten zitten is het voor jou goedkoper om je pakketten te vervoeren en bovendien blijven er meer vrachtwagens over voor andere ladingen. 

Op deze manier hoeven er minder kilometers worden gemaakt voor dezelfde hoeveelheid producten en zijn daarnaast ook de loonkosten lager. Dit zorgt ervoor dat het vervoeren en verzenden van producten naar Spanje goedkoper is dan bij andere transportbedrijven. Het is ook mogelijk om pallets te versturen naar het buitenland. Je kunt bij van Wijngen 33 pallets vervoeren per vrachtwagen. Er zijn ongeveer 100 vrachtwagens die dagelijks tussen Spanje en Nederland heen en weer rijden. Meer dan genoeg om je pakketten snel en veilig te vervoeren naar het juiste adres.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

De voordelen van hot tubs

Wanneer je wat ruimte over hebt in de tuin, kun je deze natuurlijk op ontzettend veel verschillende manieren vullen. Zo kun je natuurlijk kiezen...

Je woning verbouwen? Zo doe je dat!

Ben je van plan om je eigen huis te gaan verbouwen? Dan is het belangrijk om te kijken welke stappen je moet nemen. Er...

Amsterdam: Een dag vol plezier in de stad van de grachten

Als je op zoek bent naar een gezellig dagje uit in een van Europa's meest bruisende en historische steden, dan is een uitstapje naar...