Haal de lente in huis

Het blijft steeds langer licht, je hoort de vogels fluiten en de bloemetjes staan in bloei. Dat kan maar één ding betekenen; het is weer lente! Heerlijk om weer te kunnen genieten van het zonnetje. Lees hier hoe je de lente ook bij jou naar binnenhaalt, voor een ultiem lentegevoel!

Lente kleuren

Bij de lente horen lichte kleuren. Elk jaar komen de pasteltinten weer terug in de interieurtrends van de lente. Ook dit jaar is het weer populair! Net als aardekleuren. Denk aan groen of beige. Het zijn frisse en rustgevende kleuren die goed passen in elk interieur. Je kunt de muur zo’n frisse kleur geven, maar ook een kastje of tafel. Een likje verf kan nooit kwaad!

Veel daglicht

De dagen worden langer, dus laten we daar maximaal van genieten! Van daglicht krijgen we veel energie en van het zonnetje worden we vrolijk. Zeker als je vanuit huis werkt is dit belangrijk om scherp te blijven! Dus, berg die dikke, donkere en verduisterende gordijnen maar snel op! Vervang deze voor jaloezieën of shutters. Deze passen goed in een strak of landelijk interieur en zorgen voor veel licht in huis. Ideaal voor de lente! Je kunt ook kiezen voor inbetweens in lichte kleuren of een wit duo rolgordijn. Zo wordt het lekker licht en zonnig in huis!

Houttinten

Hoe meer natuurlijke tinten, hoe meer je de lente in huis haalt. Hout is mooi en natuurlijk materiaal. Denk aan een mooie houten eettafel, aanrechtblad of een plankje aan de muur. Met hout kun je eindeloos variëren!

Planten en bloemen

Misschien klinkt het cliché, maar bloemen halen zeker de lente in huis! Een mooie, grote bos bloemen geeft een heerlijk zomers gevoel, maar ook een bescheiden bosje tulpen maakt het gezellig in huis. Planten zijn ook onmisbaar in deze tijd. Wist je dat de lente het perfecte moment is om planten te stekken? Knip ze af en zet ze in een klein vaasje water. Hoe leuk is het als daaruit uiteindelijk een grote plant groeit?

Accessoires

Zeker niet onbelangrijk: de accessoires in huis vervangen! Denk bijvoorbeeld aan de kussentjes die op de bank liggen. Vervang de donkere kussenslopen voor kussenslopen met vrolijke kleurtjes! Droogbloemen zijn tegenwoordig ook een erg hip accessoire en bijna onmisbaar geworden. Hierbij geldt: hoe groter, hoe beter! Doe ze in een mooie, grote vaas en het geeft jouw interieur een enorme boost! Vergeet ook niet om leuke lijsten op te hangen met vrolijke spreuken, posters of foto’s erin.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Belangrijke elementen die jouw bedrijf naar een nieuw niveau zal tillen

Tegenwoordig zijn er enorm veel bedrijven te vinden op het internet. De komst van het COVID-19 pandemie heeft een boel versneld. Ook ik ben...

De vriendschap tussen mensen en planten

Lange tijd zijn mensen alleen bevriend met andere mensen. Met pijl en boog rennen we door de bossen, roeien mammoeten en dodo's uit en...

Romantische cadeaus om jullie eerste verjaardag samen te vieren

Leuke cadeautips nodig? Dit artikel heeft de leukste cadeaus verzameld om elkaar te geven als je 1 jaar samen bent! Het is altijd lastig...