Goede voornemens voor 2021

Het jaar is bijna tot een einde gekomen. Er zijn veel nare gebeurt, maar ook positieve dingen. Mijn moeder heeft het einde van dit jaar helaas niet gehaald, mijn vader is verhuisd naar het buitenland, maar mijn lieve zus heeft een kind gekregen en dat maakt mij een trotse tante. De band is daardoor nog sterker geworden dan eerst.

Een terugblik

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als entrepreneur. Ik heb een hbo-studie afgerond en ben nu klaar om stappen te maken in de ZZP’er wereld. Samen met mijn vriendinnen hebben wij een eindscriptie geschreven over plastic flessen. Wij kwamen erachter dat er ongelofelijk veel plastic flessen niet worden hergebruikt en hier willen wij verandering in brengen. Samen met twee andere studenten zijn wij een bedrijf gestart. Momenteel loopt het nog niet heel hard, maar dat komt omdat het nog in de kinderschoenen staat. Volgend jaar willen wij een boekhouder inhuren, die al onze financiën in de gaten houdt. Zo hebben wel al gekeken naar boekhouder tarieven en komen we tot de conclusie dat het beter is om het uit te besteden en het niet zelf te goed. Als ondernemer ben je natuurlijk verplicht om je boekhouding te voeren. Meestal is dat niet het leukste werk. Het is wel erg belangrijk bij ondernemen, want met je administratie toon je aan derden, waaronder de belastingdienst, hoe het ervoor staat in je bedrijf. Omdat wij snelgroeiende zijn, willen wij dat alles goed in de gaten wordt gehouden.

Plan van aanpak

Onze mentoren waren dolenthousiast over ons idee. We willen flessen gaan recyclen om daar vervolgens een fles van te maken die duurzaam is, maar ook gemaakt van afval dat opgeruimd is uit ‘de plastic soep’ zo raken er steeds minder plastic spullen in de oceaan en wordt de aarde een stukje schoner. Ik ben verantwoordelijk voor de marketing. Het product moet natuurlijk goed gepromoot worden. Dit doen wij door middel van advertenties op social media. Hier kunnen wij een grote groep bereiken. Instagram is tegenwoordig zo makkelijk te beïnvloeden, dat iedereen hierdoor geïnteresseerd raakt.

Aan de slag

In 2021 willen wij dubbel zoveel omzet behalen. Dit moet het jaar worden van de verandering. Veel mensen hebben zich al ingeschreven voor de lancering van onze eerste drinkfles. Het wordt groter dan groots en erg spectaculair.

Mijn compagnon Lisa, is verantwoordelijk voor de sales. Zij praat met bedrijven over grote bestellingen. Het moet dit jaar gaan lukken en we zijn alle vier erg gemotiveerd om onze start-up een boost te geven.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Het transporten van pakketten naar en terug van Spanje

Het zal voor de meeste mensen geen dagelijkse kost zijn, maar er zijn een hoop mensen die producten van Spanje of naar Spanje moeten...

4 Tips om te proberen bij last van acne

Last hebben van acne kan erg vervelend zijn. Het komt vaak naar voren tijdens de pubertijd en het is maar wat lastig om hier...

Huur een container voor jouw afval

Klussen is iets wat veel mensen graag doen. Er zijn namelijk altijd wel bepaalde dingen in het huis of in de tuin die anders...