Goede voornemens voor 2021

Het jaar is bijna tot een einde gekomen. Er zijn veel nare gebeurt, maar ook positieve dingen. Mijn moeder heeft het einde van dit jaar helaas niet gehaald, mijn vader is verhuisd naar het buitenland, maar mijn lieve zus heeft een kind gekregen en dat maakt mij een trotse tante. De band is daardoor nog sterker geworden dan eerst.

Een terugblik

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als entrepreneur. Ik heb een hbo-studie afgerond en ben nu klaar om stappen te maken in de ZZP’er wereld. Samen met mijn vriendinnen hebben wij een eindscriptie geschreven over plastic flessen. Wij kwamen erachter dat er ongelofelijk veel plastic flessen niet worden hergebruikt en hier willen wij verandering in brengen. Samen met twee andere studenten zijn wij een bedrijf gestart. Momenteel loopt het nog niet heel hard, maar dat komt omdat het nog in de kinderschoenen staat. Volgend jaar willen wij een boekhouder inhuren, die al onze financiën in de gaten houdt. Zo hebben wel al gekeken naar boekhouder tarieven en komen we tot de conclusie dat het beter is om het uit te besteden en het niet zelf te goed. Als ondernemer ben je natuurlijk verplicht om je boekhouding te voeren. Meestal is dat niet het leukste werk. Het is wel erg belangrijk bij ondernemen, want met je administratie toon je aan derden, waaronder de belastingdienst, hoe het ervoor staat in je bedrijf. Omdat wij snelgroeiende zijn, willen wij dat alles goed in de gaten wordt gehouden.

Plan van aanpak

Onze mentoren waren dolenthousiast over ons idee. We willen flessen gaan recyclen om daar vervolgens een fles van te maken die duurzaam is, maar ook gemaakt van afval dat opgeruimd is uit ‘de plastic soep’ zo raken er steeds minder plastic spullen in de oceaan en wordt de aarde een stukje schoner. Ik ben verantwoordelijk voor de marketing. Het product moet natuurlijk goed gepromoot worden. Dit doen wij door middel van advertenties op social media. Hier kunnen wij een grote groep bereiken. Instagram is tegenwoordig zo makkelijk te beïnvloeden, dat iedereen hierdoor geïnteresseerd raakt.

Aan de slag

In 2021 willen wij dubbel zoveel omzet behalen. Dit moet het jaar worden van de verandering. Veel mensen hebben zich al ingeschreven voor de lancering van onze eerste drinkfles. Het wordt groter dan groots en erg spectaculair.

Mijn compagnon Lisa, is verantwoordelijk voor de sales. Zij praat met bedrijven over grote bestellingen. Het moet dit jaar gaan lukken en we zijn alle vier erg gemotiveerd om onze start-up een boost te geven.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Wat zijn de voordelen van bijles?

Bijles geven studenten persoonlijke aandacht die ze niet krijgen in een groot klaslokaal vol leeftijdsgenoten. Het helpt kinderen die niet genoeg uitgedaagd worden en...

Welke fonteinmeubels kun je kiezen?

Als je op zoek bent naar spullen voor de inrichting van je badkamer of toilet, dan zouden fonteinmeubels bovenaan je lijstje moeten staan. Een...

Je huis beveiligen doe je zo

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat je je veilig voelt in je eigen huis. Helaas leven we in een wereld waar veel ingebroken wordt...