FishFinder technologie; Zo werkt het

Met behulp van fishfinders kunnen vissers vis spotten door te visualiseren wat zich onder hun boot bevindt. Bij het kiezen van een fishfinder moet u rekening houden met het type, of deze GPS bevat en deel uitmaakt van een bootbreed netwerk, de grootte van de voetafdruk, de resolutie van het scherm, het benodigde zendvermogen en de frequenties die het beste werken in de binnen-, kust- of diepwateromgeving waar u vist.

Enkele, dubbele of netwerk fishfinder

Er zijn drie soorten fishfinders beschikbaar: vrijstaande fishfinders zonder extra functies, combinatietoestellen met een kaartplotter, en volledig genetwerkte systemen met een overvloed aan potentiële functies, allemaal toegankelijk via een of meer multifunctionele displays. enkele rechtvaardigingen voor het kiezen van elk type:

Dedicated fishfinders bieden het grootste scherm en de beste prestaties voor het geld als je alleen maar wilt zien wat er onder je ligt. Een solitaire fishfinder is ideaal voor u als u een kleine boot hebt waarmee u op kleine binnenmeren vist of als u een beperkt budget hebt. Investeer daarentegen in een serieuze fishfinder met groot scherm als je stuurhut ruimte heeft voor veel schermen of als je onlangs een nieuwe GPS hebt aangeschaft. De meeste apparaten kunnen achteraf worden aangepast om er een GPS-sensor in op te nemen, waardoor ze in kaartplottercombinaties veranderen.

Combinatie fishfinder/chartplotter: De meeste eigenaren van middelgrote boten vinden combo-systemen nuttig. Gebruik een fishfinder om de visstekken te lokaliseren, bekijk beide tegelijk, of gebruik GPS om er te komen. Met de toevoeging van een transducer kunnen "black box" sounder modules veel kaartplotters in combo-apparaten veranderen.

Volledig netwerksysteem: Volledig genetwerkte systemen worden door alle grote leveranciers aangeboden en ondersteunen vaak een grote verscheidenheid aan gegevensbronnen, zoals radar, raster- en vectorkaarten, video en SiriusXM satellietradio. U kunt ze vaak bedienen met uw iPhone of Android-smartphone, aangezien vele ervan Bluetooth en WiFi ondersteunen. Een van deze informatiebronnen is uw fishfinder, vaak een externe "black box" module. Grote of middelgrote schepen hebben veel baat bij veel display-netwerksystemen. Elk jaar nemen de mogelijkheden in verbazing toe.

Beeldschermspecificaties

Het woord "pixel" is een informele term voor het raster van "beeldcomponenten" waaruit LCD-schermen bestaan. Deze kleine puntjes worden onafhankelijk van elkaar donkerder wanneer een elektrische stroom wordt toegevoerd. Aangezien elke verticale pixel minder diepte vertegenwoordigt, resulteert een hogere resolutie in meer verticale pixels. Wanneer split-screen displays smalle kolommen met informatie naast elkaar tonen, beïnvloedt het aantal pixels op de horizontale as van het scherm hoe lang dingen op het scherm blijven voordat ze uit beeld rollen.

Fishfinders, een nieuwe reel hengel of andere visbenodigheden kopen? Check Hengelsportfauna.nl voor de nieuwste technologie in de vissport.

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs