Estée Lauder, het toonaangevende beautymerk sinds 1946

Estée Lauder is een van de grootste beautymerken van de wereld. Bedenkers Esther Mentzer en haar man hadden dat nooit kunnen bedenken toen ze het merk oprichtten in 1946. Toch is het echt zo en is het merk toonaangevend op het gebied van beauty producten. De visie van Mentzer is dat elke vrouw mooi kan zijn. Die visie heeft vandaag de dag nog niets aan kracht verloren en heeft de schoonheidsbranche letterlijk veranderd.

Waar herken je Estée Lauder producten aan?

Estee lauder producten kenmerken zich door de gouden details en elegante design. De verpakkingen zien er heel professioneel uit en dat zijn de producten die erin zitten ook. Met een ontwikkelingslaboratorium worden er steeds weer nieuwe producten uitgevonden. Producten die een hoge kwaliteit hebben en steeds weer nieuwe ingrediënten bevatten. Estée Lauder blinkt vooral uit in verzorgingsproducten, maar heeft in het assortiment ook verschillende make-up producten van uitstekende kwaliteit. Met Estée Lauder krijg je als vrouw alles voor een stralende en verzorgde huid.

De parfums van Estée Lauder

Niet alleen verzorgingsproducten en make-up producten vind je tegenwoordig in het assortiment. Ook in de parfumbranche blijft Estée Lauder niet achter. Zo heb je parfum toppers als Clinique, Beautiful, White Linen en Spelbound. En gelukkig heeft dit grote merk ook parfums voor heren, zoals Lauder for men eau de toilette en Intuition for men eau de toilette. Zowel dames al heren kunnen genieten van verschillende unieke parfums die in het hogere segment te koop zijn.

De make-ups van Estée Lauder

Zoals eerder vermeld is de visie van Estée Lauder dat iedere vrouw mooi kan zijn. Dat doen ze met de vele geur- en huidverzorging producten, maar ook make-up mag hier niet ontbreken. Het speelt tegenwoordig een grote rol in het assortiment van dit merk. Zo heb je diverse foundations, poeders, highlighters, bronzers en ga zo maar door. Alles om als vrouwen voor iedere gelegenheid te schijnen en mooi te zijn.

Verras met een Estée Lauder geschenkpakket

Om je vrouw of vriendin te verrassen brengt Estée Lauder tweejaarlijks een geschenkpakket uit met alle bestsellers. Naast een fullsize product vind je in dit pakket allerlei extra's zoals oog crèmes, serums en reinigingsproducten. De afgelopen jaren is vooral de Estée Lauder Blockbuster populair. Je vindt deze set iets vóór de feestdagen in de winkel en heeft een prijs van 400 euro. Meestal kan je ze kopen met fikse kortingen. Ideaal om als kerstcadeau te geven en je geliefde eens goed te verrassen. Je kan met dit geschenk niet verkeerd gaan.  

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorieën zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs