Alles wat je moeten weten over gepersonaliseerde waterflessen

Elke dag water drinken is ontzettend belangrijk voor het lichaam. Zeker in warme periodes kan je gewoon niet zonder water en is het goed om jezelf te blijven hydrateren. Maar zo’n saai flesje water is helemaal niet meer van deze tijd en je kunt het nu in stijl doen met een gepersonaliseerde waterfles. Zo’n waterfles kan goed bij je outfit passen, zodat je nog meer indruk maakt. In dit artikel meer specifieke informatie over de waterfles.

 

Laat je waterfles RVS personaliseren

Jouw eigen gepersonaliseerde waterfles, wie wil dat nu niet? Je kan je eigen waterflessen designen voor elke mogelijke situatie. Een waterfles die bij je zakelijke outfit past? Geen probleem. Of een waterfles die uitstekend past na een rondje hardlopen? Ook daarvoor kun je je eigen waterfles personaliseren. Als je het goed aanpakt koop je ook gelijk een waterfles die roestvrijstaal en lekvrij is. Doorgaans heb je de keuze uit vier handige formaten waterflessen. Te beginnen met 260 ml en van daaruit naar 500 ml, 750 ml en 1 liter. Zo’n waterfles is heel leuk voor jezelf, maar wat te denken om het cadeau te doen? Er zijn genoeg leuke design en prints te vinden die helemaal bij jouw leuke collega, oom of tante past. Duurzaam en ook nog eens heel origineel, zo’n waterfles.

 

Laat je naam drukken op je gepersonaliseerde waterfles

Als je een druk familieleven hebt of je woont in een studentenhuis dan kan je willen dat de waterfles bedrukt wordt met jouw naam. Zo weet iedereen van wie die waterfles is. Flaske zorgt daarvoor. Zo grijp je niet meer een ander bezwete waterfles van iemand die bijvoorbeeld net naar de sportschool is geweest. Heel simpel laat je je naam graveren op de waterfles en verlies je hem nooit meer uit het oog. Plus dat je ontelbare veel plastic flesjes bespaart is het ook nog eens goed voor het milieu. 

 

Geef een gepersonaliseerde waterfles als cadeau

Naast dat je deze speciale flessen voor jezelf kunt gebruiken is dit ook uitermate geschikt als cadeau weg te geven. Handig voor in een kerstpakket, verjaardagscadeau of relatiegeschenk. Zo’n gepersonaliseerde waterfles is zeer praktisch en daarnaast ook nog eens heel persoonlijk. Wist je dat als je een eigen waterfles gebruikt dat je zo’n 156 plastic flesjes per jaar bespaart? Daarmee maak je dus dubbel indruk. Qua uiterlijk zeer stoer en ook nog eens ontzettend duurzaam. Wat wil je nog meer van een waterfles?

 

Similar Articles

Pakwerk.nl

Hoi! Welkom op Pakwerk.nl. Pakwerk.nl is de blog magazine waarop je van alles en nog wat terug kan vinden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het bloggen over fashion, uiteindelijk hebben we dit uitgebreid naar verschillende categorie├źn zoals wonen, tech en reizen. Kijk gerust nog even verder op ons blog!

Wil je samenwerken met Pakwerk.nl? Neem dan contact op via onderstaande button.

Populaire blogs

Je eigen bedrijf openen, hoe kan je dat het beste aanpakken?

Als je op het punt staat om een bedrijf te openen en ook een fysieke locatie hebt, is het belangrijk om de opening van...

Investeren is het nieuwe normaal

Veel mensen zijn zich vandaag de dag aan het verdiepen in het investeren van hun geld. Dit doen ze bijvoorbeeld voor een spaardoel in...

Hoe kun je facturen automatisch laten matchen met bestellingen?

Hoe kun je facturen automatisch laten matchen met bestellingen? Elk bedrijf moet een goed systeem van financieel beheer hebben om te slagen. Het is belangrijk...